Шефовете на Берое на спешна среща за договорите на играчите

Във вторник или сряда ръководството на Берое се събира на среща на която ще бъдат обсъждани новите договори на футболистите на които им изтичат на 31 май.

Треньорът Ферарио Спасов след мача с Локомотив Пд изрази опасения че може да остане без отбор за последния мач от първенството, който според програмата трябва да се играе на 4 юни.

Затова клубните шефове ще започната финални разговори с част от играчите сред които са защитниците Венцислав Василев, Веселин Пенев, Атанас Зехиров, Георги Динков, халъфът Георги Божилов, ганаецът Карлос Охене и нападателят Жуниор Мапуку.

А на крилата Радослав Кирилов и Антон Карачанаков им свършва преостъпването съответно от Киево (Италия) и Краковия (Полша)

След двумесечно отсъствие от терена заради контузия първи минути записа Кирилов, който влезе през второта полевреме срещу Локомотив (Пд).

– Последния мач, който ние трябва да изиграем е на 4 юни. Много играчи договорите им свършват на 31 май, това не знам дали футболния съюз го имат впредвид и не знам защо са го насрочили тогава. Ние имаме известни проблеми в това отношение и се надявам да се справим. И това нещо трябва да се предвиди, каза Ферарио Спасов.

Той коментира и интересът към Мапуку към когото интерес проявяват 2 клуба от чужбина.

– Това е съвсем нормално, той винаги е в някакво полезрение, винаги към него има мениджърски интерес.


image0 (9K)