Шефът на НС Никола Минчев – женен за красавица

Новият шеф на парламента Никола Минчев, който е на 34 години, е женен за красавица, установи ЗАРАТА.

Най-младият председател на Народното събрание в новата ни история и хубавицата Силвия са официално обвързани от над 6 години. Двамата сключват граждански брак на 12 септември 2015 година, а плод а любовта им са двете им деца.

 

                      Никола и любимата му греят на сватбата си

Минчев, който е роден в Перник, е завършил 91-ва Немска езикова гимназия в столицата и Софийския университет. По образование е юрист. Любимата му Силвия е в същата сфера – тя е магистър по право в Алма Матер и е член на Софийската адвокатска колегия. Силата й е в съдебни и арбитражни спорове, трудово право и интелектуална собственост.

 

                                   Повече от 6 години са семейство

Двамата се гаджосват още като младежи и постепенно любовта им прераства в голямо семейство. Освен правото Никола и Силвия имат друга обща страст – фенове са на футбола и обичат спорта. Той още помни времето, когато „Миньор“ и „Металург“ бяха заедно в „А“ група (бел. ред. – в края на 90-те години на миналия век).

                                              Красивата Силвия

„Присъединих се към „Продължаваме промяната“, защото е крайно време България да реализира своя потенциал и да спре да бъде на последно място в Европа по всички позитивни класации. Не искам децата ми да бъдат изправени пред избора между реализацията в чужбина и щастието у дома. Искам, когато след време се обърна назад, да не се упреквам, че дори не съм опитал. Целия си живот съм изкарал в България. За мен е чест да споделям общи принципи с хора като Кирил Петков и Асен Василев и да бъда част от този екип“, казва за политическия си път Минчев.

 


image0 (9K)