Любопитно

Шеф Манчев върти черпака с часовник за 40 бона

Топкулинарят Иван Манчев се показва с нов златен часовник на стойност близо 40 000 лв. Докато колегите му изнемогват по времена пандемията от коронавирус, майсторът на черпака няма никакви финансови проблеми. Шеф Манчев коли и беси в новия сезон на кулинарното предаване „Черешката на тортата”, а очите на зрителите останаха в новия му златен часовник.

Докато коментираше готварските умения на семейните двойки през изминалата седмица, Манчев оживено ръкомахаше, а под ръкавите на бялата му престилка се показваше скъпарското тиктакащо бижу на една от най-реномираните швейцарски марки. Екпертът по готварство има славата на един от най-популярните и заможни рестораньори у нас и може да си позволи всяка своя прищявка. Шеф Манчев има 2 ресторанта в центъра на столицата и един в Свети Влас. Това му носи завидни за страната ни, а и чужбина, доходи.

Топ готвачът е узурпирал Нова телевизия със съвети и втръсналите на зрителите рецепти с мащерка, босилек и рукола в предаванията „Черешката на тортата” и „Кошмари в кухнята”. Популярността на кулинарното гуру расте с всяко следващо предаване в телевизионния ефир. Паралелно с него растат и пачките в джоба му. Шеф Манчев остави на бившата си съпруга Марина и двете им деца Христо и Виктория луксозен апартамент за половин милион и заживя в къща в полите на Витоша. Кулинарният спец бръмчи из софийските улици със скъп джип, а гардеробът му от ден на ден става все по-марков и стилен. Манчев без проблем е подсигурил финансово бъдещето на трите си деца. Известният като Дон Жуан готвач е в перфектни отношения с бившите си половинки.

Самият той потвърди, че няма напрежение между него и жените му, като пусна снимка, на която позира с дъщеря си Виктория и нейното малко братче Александър. Момченцето, което стана на 1 годинка е от извънбрачната му връзка с вече бившето му гадже варненката Цветомила.

Освен набъбнала банкова сметка, Манчев може да се похвали и с понаедряла фигура. Той е качил няколко килограма благодарение на последната си любов Ива. Както „Уикенд” писа, атрактивната блондинка е майка на приятелката на сина му Христо.

 

 

Елена Дюлгерова

Усмивката, която изпращаш, се връща обратно при теб.

Share
Published by
Елена Дюлгерова

Recent Posts

Стоян Георгиев сам напуснал ПП, имали различни мнения

Нямам място в редиците на тази партия, заяви той...

5 минути ago

Последни сме в ЕС по извънреден труд

Гърция е на първо място...

20 минути ago

Прокълнатата неделя на Формула 1: 30 години от смъртта на Айртон Сена

Дори и днес пилотът удивлява хората...

43 минути ago

ЦСКА отрекоха Бербатов да е президент на клуба

С него дори не са водени разговори...

44 минути ago

ГЕРБ застават плътно зад държавната детска болница

От партията призоваха всички правителства да работят по нея...

един час ago
image0 (9K)