Любопитно

Шеф Манчев изхвърли бившата си от бизнеса, не живее и с младата си любовница

Съвършеното семейство на топ готвача се оказа химера и от нищото преди половин година плъзна новината, че водещият на „Кошмари в кухнята“ живее с бременната си любовница. Новината бе потвърдена от самия него, когато на бял свят се появи синът му Александър. Само ден след това Манчев официализира по съдебен път и раздялата с дългогодишната си съпруга Марина, като двете им деца останаха да живеят при нея в семейния луксозен апартамент. Сега се оказва, че бившата съпруга на майстор готвача вече не му е партньор и в бизнеса.

Марина, която дълги години се занимаваше с ръководенето на част от рестораните на кулинаря и бе съдружник във фирмите му, била низвергната от неговата империя със заведения.

„Не сме я виждали отдавна в ресторантите. Преди винаги се навърташе наоколо, беше на разположение за съдействие, ако има някакъв проблем“, споделиха от редовната клиентела на Манчев. Въпреки това бившата му жена все още се представя с фамилията му, която решила да задържи и след развода.

И извънбрачната афера на кулинаря обаче претърпя пълно фиаско, а според последната информация той отново е в редиците на ергените. С любовницата си Цветомила се разделили внезапно, малко след като избухна любовта им. Тя гледа сама бебето им, докато той се е наел квартира в столичния квартал Бояна.

Въпреки, че не живеел с нито една от двете дами, Манчев се грижи подобаващо за децаата си и редовно плаща издръжка. Информацията, че отново е свободен, се потвърди и навръх Ивановден, когато на купона му присъстваха десетки приятели, но нито една от жените му, пише „Ретро“.

 

Елена Дюлгерова

Усмивката, която изпращаш, се връща обратно при теб.

Share
Published by
Елена Дюлгерова

Recent Posts

След Алкарас и Синер отказа Рим заради травма

Италианецът се пази за "Ролан Гарос"...

19 минути ago

Лионел Меси в мач за историята

Аржентинецът с пет асистенции в един мач...

38 минути ago

Борисов прие благодатния огън в храма „Св. Петка“ в Банкя

Лидерът на ГЕРБ пусна снимки във фейсбук...

45 минути ago

Активисти на „Възраждане“ заплашени с арест в Гърция

Групата била спряна за лобното място на Гоце Делчев...

48 минути ago

Учени разработиха саморазграждаща се пластмаса

Надеждата е да се намали замърсяването в природата...

един час ago
image0 (9K)