Шок на двойната сватба в „Завинаги“ тази вечер

Тази вечер в поредния епизод на турския сериал „Завинаги“ бившият приятел на Сурея пуска бомба на двойната сватба в семейство Боран.

Пищният ритуал за браковете на синовете си Есма е организирала много старателно, съобразено с всички традиции и изисквания. Въпреки противоречията със Сурея, тя не отстъпва в нищо от това, което предварително е решила. Свекървата подарява за сватбата скъпо семейно бижу на Ипек, но не и на другата си снаха,която всъщност вече пред закона е официално съпруга на най-големия ѝ син Фарук.

Ще познаете ли тази актриса? Всяка делнична вечер тя е пред българските зрители

Той обаче научава за пренебрежението на майка си към жена му.

Дон Жуан или просто – Йозджан Дениз – не само популярен актьор, но и изключително успешен певец

Някои постъпки в поведението на Сурея никак не се харесват на Фарук. Той не одобрява свободното ѝ поведение, не харесва това, че си позволява повечко алкохол. Във Фарук се прокрадва и чувството на ревност.

Йомер, бившето гадже на Сурея, е обладан от нея като фикс идея и я преследва където и да отиде. Той не може да понесе мисълта, че тя принадлежи на друг и отива на сватбата.

Сурея и Фарук от “Завинаги” имат още нещо много общо извън филмите

Йомер шокира присъстващите на празника не само с това, че е бил гадже на Сурея, но и с опита си да се самоубие пред всички.

Какво ще се случи още в епизода, гледайте от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)