Ще избираме Царица Роза за първи път онлайн. Вижте как и гласувайте!

Конкурсът за избор на Царица Роза 2020 ще се проведе за първи път онлайн, в нарочно създадения за целта сайт https://queenrose.euотворете уеб браузъра (web browser), в полето на адрес бара изпишете queenroze.euСайтът ще заработи всеки момент.

Новият формат на провеждане се налага във връзка с предприетите мерки за ограничаване на разпространението на Covid-19 в страната. За първи път гласът на всеки казанлъчанин ще бъде зачетен онлайн чрез личен имейл, а за стриктното спазване на регламента и  отчитане на резултатите ще следи жури със Заповед на Кмета.

В периода 11 май – 1 юни 2020 година гласуването ще се осъществява единствено чрез регистриран e-mail:

– влезте в сайта  https://queenrose.eu ;

– Кликнете на „ПРЕТЕНДЕНТКИ”;

– Изберете Вашата претендентка;

–  Кликнете на появилата се икона „сърце”;

– Изпишете Вашия e-mail;

– Потвърдете във Вашия e-mail гласуването;

Всички красиви и смели абитуриентки – претендентки за престижната титла в Казанлък ще трябва да попълнят Декларация за информирано съгласие, приложена тук и публикувана в сайта https://queenrose.euДаваме път на тяхното въображение и най-свежите идеи за перфектно представяне във виртуалното пространство като следващата владетелка на Долината на розите и на тракийските царе.

Онлайн конкурсът ще се проведе в сайта https://queenrose.eu от 11 май до сутринта на 1 юни 2020 година. Тогава ще бъдат обявени Царица Роза 2020 и нейните подгласнички, а на 5-и юни ще се състои и официалната церемония по коронясване на Царица Роза 2020г.


image0 (9K)