Явор Бахаров бе на косъм да изхвърчи от сериала „Съни бийч”

Скандалният актьор бе на косъм да изхвърчи от продължението на сериала заради своите проблеми с правосъдието. Оказва се обаче, че точно те действат като допълнителна реклама на сериала и вдигат зрителския интерес. Това е било оценено като достатъчно силен аргумент в полза на актьора, научи ЗАРАТА.

Снимките на сериала вече са започнали, а Бахаров-младши, чието участие бе на кантар във втория сезон, отново работи там. Неговият герой е ключов за сценария, който пък от своя страна е готов от години.

Както „Уикенд” писа преди време, екипът на продуцентите Андрей Анаудов и Иван Христов са готови със сценария за цели три сезона на продукцията още от 2018 г., когато са снимани епизодите, които се излъчват в момента по Би Ти Ви. Телевизията е била сигурна в успеха на комедията и затова поръчала три сезона наведнъж. После обаче Явор се забърка в серия конфликти със закона и от Би Ти Ви били категорични, че сценарият трябва да се пренапише, а малкият Бахаров да бъде изваден от него. В подкрепа на тази идея е очакването, че той може да бъде осъден ефективно.

В крайна сметка обаче се оказва, че попуярността на актьора не само не страда от проблемите му със закона, но и става все по-голяма. Наскоро той заедно с колегите си от „Съни бийч” Бойко Кръстанов и Даниел Пеев-Дънди направиха представлението „Отчаяни съпрузи”, билетите за което се продават като топъл хляб. В същото време появяванията на скандалната звезда в тв ефир редовно правят много добър рейгинт, така че в крайна сметка ролята му е била запазена. Това е идеалният сценарий за Бахаров, който въпреки своята популярност редовно е без пари заради своите широки пръсти и проблем с правосъдието.


image0 (9K)