Явор Бахаров и Рая вече не се бият и мислят за семейство

Явор Бахаров и Рая Пеева, които отбелязаха 4-тата годишнина от началото на връзката си на 22 януари, се радват на хармония и любов в малък столичен апартамент.

Всъщност той е доста компактен и уютен, с изключение на факта, че едва се намира достатъчно място за всичките дрехи на Рая. Явор пък, като истински джентълмен, нито мрънкал, нито правел забележки. Не е за вярване, предвид имиджа му.

Актьорът, който скоро ще блесне в сериала „Слънчев бряг” по Би Ти Ви, доста се е променил в последно време. Няма и следа от сприхавия му нрав, с който се славеше. Станал е толерантен и търпелив, както в обществения си живот, така и в личен план. Заслугата е негова, тъй като полага доста усилия да обуздае характера си. Принос има и Рая, която оказва благотворно влияние върху него. „Нашите отношения се изграждат с времето. Все по-добре и по-добре става като че ли. Все по-разумно се случват нещата… Има катаклизми, мисля, че както се усъвършенствам в обществения си живот, така и в личния си лека-полека напредвам и ставам по-търпелив и мъдър”, сподели Явор наскоро.

Двамата се познавали от тийнейджъри, но първоначално били добри познати, после приятели и едва по-късно отношенията им прераснали в любов. Първата им среща била в дъждовен, летен ден на една поляна. Рая се разхождала с приятелка, когато „страхотно куче” изтичало при нея. Оказало се кучето е на Явор, който се появил почти веднага. Запознали се. Още тогава се харесали, но някак се разминали. Засичали се тук-там, но тъй като разликата им е 5 години, в квартала, в който и двамата са израснали, се събирали в различни компания. После във ВИТИЗ също не се срещали често по същата причина. Докато в един момент не се видели покрай общи приятели. Започнали да излизат заедно.

Скоро след началото на връзката им, двамата заживели под един покрив. Признавали са, че са били малко песимисти, но в крайна сметка съвместният живот се оказало правилно решение. Рая дори била очарована от отношението на Явор. Все пак се познават отдавна и актрисата е запозната със сериозните му връзки преди. „Той започна да осъзнава, че трябва да се грижи за жената до себе си”, хвалила го е актрисата. Явор полагал усилия, за да се чувства тя комфортно. Съобразявал се с нея, правел общи планове и дори готвел. „Всички го виждат по един начин – хъшлак, псува, не му дреме, малко хулиган. Това е било преди и аз много искам това да се изтрие, да се каже, че това са младежките му години, защото вече е станал изключително сериозен”, споделяла е Рая.

Е, двамата имат и търкания, които произтичали от това, че „всеки си защитава пространството”. Преди време дори се разрази скандал покрай бурите в любовта им. Появи се информация, че актьорът е посегнал на приятелката си, след което бил задържан от полицията. По-късно двамата влюбени опровергаха твърденията за физическо насилие. Рая отсече, че информацията е силно преувеличена и не отговаря на истината. Не е имало насилие над жена, нито към полицейски служител, подчерта актрисата тогава. Пак с пост, преди дни Рая сподели щастието си. „Честита годишнина, Любов!”, написа актрисата по повод 4 години от началото на връзката с колегата й.

Бурите, които тресяха преди връзката им, вече са в миналото. Днес Явор и Рая са доста по-улегнали. Концентрирани са върху работата си, а всяка свободна минута прекарват заедно. Обичат да си правят малки романтични изненади като кафе и закуска в леглото, разхождат се сред природата и пътешестват из страната. Скоро посетили село Невестино. Минали по красивия мост в селото, за който има поверие, че събира хората. „И на моста решихме, че това е, че ние сме си. И си взехме апартамент до Моста на влюбените. Всичко е в мостове. Ние си построихме наш”, споделяла е Рая.

В същия този апартамент двамата днес се радват на любовта си и мечтаят за бъдещето. Вече смело заявяват, че мислят за брак и семейство. Явор е признавал, че не вярва в брака. Рая пък е изтъквала, че обетите вече са дадени в сърцето. И все пак актрисата всъщност иска сватба. „Дай боже да е заедно. Не се знае какво ще се случи утре. Мога да говоря за днес, че сме в чудесни отношения. И искам да дам обет, искам да спазвам нещо. Интуицията ми подсказва, че трябва да градя нещо с този човек. Че не случайно сме се срещнали и сме минали през толкова перипетии”, подчертавала е Рая.

А Явор Бахаров отсича: „Мисля, че направих достатъчно глупости в живота си. Сега ще гледам да я карам по-кротко. Лошото момче е време да остане в миналото!”, пише Уикенд.


image0 (9K)