Явор Бахаров пак пие и се друса от зори?

Явор Бахаров се бил разминал на косъм със затвора, след като за пореден път го хванаха пиян и дрогиран зад волана, но явно не си е взел оука – напук на покаянието, което демонстрира пред съда. Братът на Захари Бахаров продължавал системно да злоупотребява със спиртните напитки и да се държи агресивно. В това се уверили и папараците на „Уикенд”, които засекли актьора на българското Черноморие във веселата компания на колегата му Бойко Кръстанов и други приятели.

Фотографите установили, че къдрокосият артист започва деня си с няколко бири за отскок. Едва в 9,30 часа сутринта на плажа в Царево той си поръчал не кафе, а пенливо питие. След консумацията на 3-4 бутилки пиво настроение му видимо се подобрило и Явор решил, че е настъпил моментът да поплува. Явно Бахаров бил забравил банския си костюм, защото влязъл във водата само по долно бельо. Развеселен, почерпеният Явор се закачал с околните и даже се опитал да отмъкне надуваемия пояс на едно хлапе, намиращо се в близост до него. Момченцето се уплашило и побързало да се отдалечи, а актьорът му правел уж смешни физиономии в опит да го разсмее. Уви – ефектът бил обратен.

Залитайки, Бахаров излязъл от морето и се омотал с кърпа. Някои от присъстващите на плажа го разпознали и го заобсъждали не чак толкова тихо. „Пак е пиян и друсан! Как не го е срам?!”, цъкали с език възмутени граждани.

След като се подсушил, Явор се запътил към приятелите си, сред които бил и колегата му Бойко Кръстанов. Доволно почерпеният актьор продължил да пие бира, докато аверите му се въздържали от алкохол в този ранен час на деня. След кратък разговор, размяна на шеги и малко закачки, групичката се натоварила в сребристосив автомобил – стара „Мазда”, и потеглила към Лозенец. Хубавото в случая е, че Бахаров не карал колата, а заел мястото до шофьора. По пътя актьорът и приятелите му спрели на бензиностанция да заредят гориво. Изглежда Явор бил забравил не само банския си костюм, но и обувките си, защото излязъл от возилото бос.

Преди два месеца Явор се размина с обидна за обществото присъда за алкохолните и наркоманските си изцепки в Банско. Окръжният съд в Благоевград помилва 36-годишия актьор и отмени решението за 1 година затвор, взето от съдиите в Разлог на първа инстанция. Ефективната му присъда бе заменена с условна за период от 4 години. При положение, че в този срок Бахаров отново наруши закона, то той ще влезе в затвора.

Явор уж публично се разкая за деянията си зад волана и заяви, че се срамува в тв интервю. „Допуснах голяма грешка, опасна и за обществото, и за мен. Преживях лични катаклизми, преосмислих поведението и светогледа си. Ще загърбя стария си живот и ще тръгна по нов с помощта на колеги актьори и приятелката ми”, коментира къдравият артист. По всичко личи обаче, че това са само празни думи, които не са подплатени с реални действия. Явор продължава да злоупотрябва с алкохола, а според някои хора от обкръжението му – и с наркотиците. Според наш източник, на морето той не е спирал да пуши трева, която си носел от София. Компанията свивала първата цигара с марихуана още в ранни зори.

 


image0 (9K)