Ясен Петров: Не бяхме толкова зле

 

Селекционерът на националния отбор Ясен Петров смята, че тимът не се е представил лошо въпреки загубата с 1:2 от Катар в Доха, научи ЗАРАТА. Специалистът е на мнение, че домакините са били по-добре приспособени към условията за игра и това е изиграло роля, а също така изтъкна факта, че катарците са силен отбор.

“Наблюдавали сме много пъти отбора на Катар. Шампион на Азия са, сега в Арабската лига завършиха трети. Добър отбор, това е факт. Много бяхме плахи и прибрани отзад. Допуснахме много елементарни грешки в защита. За дузпата не знам, трябва да гледам мача. Ние сме тук от четири дни. Времето е много по-различно от това в България. Опитахме по най-добрия начин да използваме смените, защото ни предстои мач с Хърватия.

Михайлов е най-големият и най-опитния и затова беше капитан. Трябваше да избираме измежду трима – Ники, Жоро Костадинов и Божиков.

Не стояхме чак толкова зле, домакините са по-добре приспособени към тези условия. Продължаваме да работим. Някои неща се получиха, други не. Върху този състав сме се спрели, ще продължаваме да се трудим”, каза Петров


image0 (9K)