Ясни са депутатите от 27-ми МИР Стара Загора

Имената на народните представители, избрани от хората в Старозагорско са ясни. Те ще защитаваат интересите ни – или поне така трябва да бъде – в 47-ия парламент. Ето ги:

Радослав Рибарски, Атанас Михнев и Радослав Василев са тримата старозагорски депутати, излъчени от победителя на отминалия парламентарен вот „Продължаваме промяната“. С трима представители в следващото Народно събрание е и втората политическа сила в страната и областта – ГЕРБ. Това са бившият министър на образованието Красимир Вълчев, Маноил Манев и Илиана Петкова.

Георги Гьоков е единственият депутат от листата на БСП в област Стара Загора. Списъкът на старозагорските избраници се допълва от Тихомир Тенев от „Има такъв народ“, Халил Летифов от ДПС, Искра Михайлова от партия „Възраждане“ и доц. Атанас Славов от обединение „Демократична България“.

В 27 МИР – Стара Загора, няма пренареждане на листите заради преференциален вот. Избраните от две листи кандидати трябва да посочат своето желание. Такъв е случаят с Красимир Вълчев и Халил Летифов.

 


image0 (9K)