10 грешки, които дори и умните жени допускат

Колкото и да сме умни, в любовта допускаме глупави грешки и с поведението си изненадваме дори себе си. Ето някои често срещани грешки, които дори умните жени допускат и след това се обвиняват за това.

1. С добра жена мъжът ще стане мъж

Всъщност, ако той все още не се е опитал да промени нещо в себе си, вие няма да му помогнете по никакъв начин да се промени. Не жертвайте себе си, за да му угодите, защото след време ще съжалявате за това.

2. За нея не е важно какво говори той за другите жени

Ако той често се изказва не особено ласкаво по адрес на другите жени, вероятно в началото ще се чувствате поласкана от „превъзходството“ си над тях. Но рано или късно, той ще започне да говори по същия начин и за вас.

3. Тя отделя малко време на връзката си

Разбира се, че не е възможно да отделите 24 часа в денонощието на връзка, която може да не доведе до нищо. Но тя определено няма да има бъдеще, ако не посветите малка част от времето си на нея.

4. Тя посвещава цялото си свободно време на мъжа си, забравяйки за приятелите

Все пак той е нейното бъдеще… Но те са нейното настояще. Приятелите са не по-малко важна част от живота на една жена.

5. Тя е прекалено толерантна

Разбира се, в една връзка компромисите са необходимост. Но е важно да се направи граница между значимото и незначимото, както и толерантността да не е едностранна.

6. Тя се връща отново и отново при мъжа, който я е наранил

Удивително е колко жени затъват в това блато, заедно с всичките си добродетели, защото са убедени, че той е „мъжът на живота“ им и заслужава втори шанс.

7. Тя не се интересува от мнението на приятелите си за него

Разбира се, това в определена степен е добре. Но не забравяйте, че губим обективността си, когато се влюбим. Може би околните успяват да видят нещо, което вие самата не виждате.

8. Тя се надява, че той ще се промени

Колко пъти сте чували фразата, че никой не се променя, ако сам не пожелае да го направи. Но все пак някои жени не губят надежда и животът им минава в чакане партньорът им да се промени.

9. Тя търси нова връзка, без да прекрати старата

Когато осъзнае, че той не е мъжът за нея, тя въпреки всичко решава да остане с него, докато на хоризонта се появи достоен мъж. Но докато е обвързана, едва ли някой сериозен мъж ще покаже интереса си към нея.

10. Тя се разтапя от красивите му думи и бързо забравя за грозните му действия

Вероятно той й е изневерил с нейната най-добра приятелка или не й е помогнал в труден момент, но след като той каже нещо мило, тя забравя за всичко. Не забравяйте, че думите не могат да коригират делата. Ако все пак решите да му дадете втори шанс, нека първо покаже на какво е способен за вас. Не забравяйте, че в случая ключовата дума е „направи“, а не „купи“.

 


image0 (9K)