10 признака, че си много зле в леглото

Сто процента си се питал: „Слаб любовник ли съм?“ Не се коркай, всеки го е правил. Проблемът е, че много от нас никога не разбират, че имат реален проблем, тъй като половинките им са достатъчно тактични, за да не им казват.

Има обаче много индикатори, чрез които да установиш абсолютната истина.

1. Действаш на сигурно.

С времето всяко рутинно нещо омръзва. Ако в репертоара си имаш само три пози и не искаш да пробваш нови, по-добре отвори някоя книга или сайт и виж нещо. Ако не се осмеляваш да експериментираш, ще доскучееш и на партньора си, бъди убеден.

2. Не питаш.

При секса, както и при всичко останало, е нужна комуникация. Трябва да я питаш какво и как й харесва. Догадките могат да са забавни до един момент, но след време омръзват.

3. Орален секс.

Ако не го практикуваш, имаш проблем. По-голяма част от жените се нуждаят от такъв стимул и, ако го прескачаш, значи не си взел предвид нещо много важно.

4. А играчката?

И ти ли си от тези, които влизат директно и без подготовка? Предварителната игра е също толкова важна, колкото и същинската. Трябва да подгрееш почвата, за да се насладиш на хубав секс. Никога не пропускай тази фаза – ако го правиш, значи със сигурност не си толкова добър, за колкото се имаш.

5. Тя не реагира.

Жените винаги отговарят на опитите да бъдат стимулирани. По един или по друг начин. Ако реакция липсва, значи трябва да се постараеш повече, пич.

6. Създаваш напрежение. Не трябва да прибързваш. Ако се опитваш да я докараш до оргазъм за кратко време, ситуацията се нажежава и се губи удоволствието от сексирането.

7. Криеш разни неща.

Ако имаш някакъв проблем – бързо свършваш или чувстваш някакво неудобство, и не си признаваш, рано или късно тя ще разбере. А на никого не му харесва да го лъжат.

8. Отбягваш секса.

Ако е просто задължение, което не ти доставя удоволствие, значи трябва да преосмислиш нещата. Ако единственото, което искаш, е да зяпаш телевизора, никога няма да правиш секс като хората.

9. Питаш прекалено много.

Ако не спираш да повтаряш: „Свърши ли вече?“ или „Как си?“, вървиш към провал. Повече слушай и питай от време на време.

10. Липсва пост-секс.

Много мъже дори не докосват половинката си след секс. Разбира се, не всички жени настояват за това, но повечето търсят някакъв контакт. Пробвай да си поговориш с нея и не действай веднага на класическия принцип „чук и бег“.

Флагман.бг


image0 (9K)