11 признака, че сте с правилния човек, дори ако всичко е сложно

Само защото при вас “всичко е сложно” не означава, че сте с грешния човек. Ако имате взаимно уважение и няколко други важни характеристики, тогава имате напълно нормална ситуация. В края на краищата няма съвършена връзка. Просто може би трябва да се постараете малко повече от другите.

Като цяло, ако срещнете трудности, но имате някои от тези признаци, – не се паникьосвайте – всичко ще се нареди.

image0 (9K)

1. Знаете ли как да се успокоите един друг

Може би трябва да превърнете всичко в шега. Или може би просто помълчете и гледайте филм. И може да се гушкате или да се погъделичкате? Такива мигове обединяват двойките и ви учат да не приемате проблемите много лично.

2. Вие сте приоритетни един за друг

Ако партньорът ви винаги ви поставя приоритетно в живота си, това е добър знак, че трябва да сте заедно. Това не бива да бъде пропиляно.

3. Уважавате се взаимно

Уважението ще помогне на връзката да оцелее, дори когато има проблем с чувствата.

5. Доверявате един на друг и се чувствате сигурни във връзката си

Доверието е една от основите на силните взаимоотношения. Много е лесно да се унищожи и ако все още си имате доверие, това струва много.

6. Винаги сте готови да се вслушате един в друг и да се подкрепяте

Ако вашият партньор пита как сте и слуша проблемите ви без осъждане, това е добър знак, че го е грижа и че иска за вас най-доброто. Отлична партия!

7. Честно и конструктивно се карате

Търсите решение на проблема, а не се обиждате безразборно. Сблъсъците са неизбежни, но ако знаете как да се измъкнете от тях чисти, а не напоени с кал, връзката ви ще може да издържи дълго.

8. Можете да говорите за всичко

Отворената и честна комуникация е ключът към здравословните взаимоотношения. Ценете хората, които обсъждат проблема, колкото и болезнен да изглежда.

9. И двамата оставате оптимисти, въпреки трудностите

Животът не щади никого, така че оптимистичното отношение определено ще помогне да се поддържат отношенията. Също така трябва да бъдете отворени за нови възможности и перспективи.

10. Повечето от вашите проблеми не са във връзката

Проблеми с роднини, финанси, работа – всичко това се отразява на отношенията и води до кавги, но няма нищо общо с това дали сте обречени да бъдете заедно или не.

11. Прекарвате част от времето си отделно

Здравите взаимоотношения се създават между хора, които могат да прекарват времето си отделно. Ако си давате лично пространство, това е ключът към успеха – личностен и във връзката ви.

Превод от руски: Зарата

(Visited 1 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!