12 холивудски знаменитости и лошите им навици

Те са красиви и известни и на пръв поглед безупречни. Тези известни дами изглежда нямат недостатъци, но в края на краищата и те са хора, така че просто няма начин да са толкова съвършени!

Ето кои са лошите навици, с които някои актриси не се гордеят, но и не могат да изкоренят.

1. Бритни Спиърс и Оливия Уайлд – гризане на нокти

Тези красавици имат общ лош навик и това е гризането на ноктите. Дамите неведнъж са споделяли, че се опитват да го контролират, но често губят битката, особено под стрес.

2. Сара Джесика Паркър и Хали Бери – хапят си бузите

Сара Джесика Паркър не може да се отърве от лошия си навик и продължава да хапе бузата си отвътре, въпреки дискомфорта. На свой ред Хали Бери е преместила обсесията си – вече хапе устните, вместо бузите си. Тя използва горчив балсам за устни, за да се отучи.

3. Риана и Кайли Дженър – зависимост от социални мрежи

Риана не може да си представи живота без социални мрежи. Психолози анализират поведението й и стигат до заключението, че поп певицата всъщност е пристрастена и също така има патологичен страх да не загуби популярността си. Що се отнася до Кайли Дженър, тя признава, че социалните мрежи са нейната страст, но и нейният кошмар. Те са довели до друга обсесия – тази по хиалурона.

4. Барбара Стрейзанд и Мила Кунис – вредна храна

Барбра Стрейзанд може да яде понички и подсладени зърнени храни нон-стоп. Обсесията й достига страшни висини – тя лесно може да качи 10 килограма за няколко седмици. Мила Кунис признава, че се грижи за фигурата си само преди важни филмови роли, но неизбежно се връща към любимите си бургери и китайска храна.

5. Лана Дел Рей и Хелън Мирън – цигари

Лана Дел Рей казва, че дори не може да започне деня си без чаша кафе и цигара. Изненадващо, но това изобщо не влияе на певческия й глас. Хелън Мирън засега е преборила вредния навик, но докога не се знае, тъй като рано или късно все се оказва с цигара в ръка.

6. Камерън Диас и Кейти Пери – мания за чистота

Камерън е страховита чистофайница, никога не докосва дръжките на вратите с ръце, отваряйки само с лакти. Междувременно Кейти Пери винаги има 20 четки за зъби в себе си и мие зъбите си 6 пъти на ден.

iwoman.bg

(Visited 2 times, 1 visits today)

image0 (9K)