13-годишната дъщеря на политолога Огнян Минчев беше арестувана

Щерката на политолога Огнян Минчев беше арестувана вчера в София за кражба на дрехи от мол.

[ad id=“255238″]

13-годишната Маргарита и нейна приятелка били сгащени по време на рутинна операция за крадци в търговския център на бул. „Ал. Стамболийски“, съобщава в. „Телеграф“. Новината потвърдиха от СДВР.
В късния следобед родителите на двете задържани ученички си ги прибрали от 3-то РПУ. Санкциите срещу тях щели да бъдат административни, тъй като са непълнолетни и стойността на откраднатите вещи била малка, предположиха от полицията.
Криминалисти от СДВР вчера забелязали как щерката на Огнян Минчев и нейна приятелка влизат в магазин и задигат мъжки бял пуловер, дамска жилетка и калъф за мобилен телефон. Никой не усетил девойките, но те били проследени от ченгетата, които ги изловили извън мола, споделят очевидци. В Маргарита и 12-годишната й приятелка били открити вещите. В чантата на щерката на политолога лъснал белият пуловер, чиято цена била 40 лв.
Маргарита Минчева и приятелката й обяснили пред инспектори от Детска педагогическа стая, където вече ще се водят на отчет, че са откраднали вещите от мола от страх. Те твърдели, че други момичета ги плашили по Фейсбук и ги карали да свиват дрехи от молове. Тепърва ще се изяснява дали това е така или става въпрос за защитна версия на ученичките.

image0 (9K)

Източник:bnews.bg

(Visited 21 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!