НАЙ-НОВИ:

13 женски качества, които привличат мъжете като магнит

Що за чудо е женската привлекателност? И защо често по-малко симпатични момичета се къпят в мъжкото внимание, докато техните идеални приятелки си стоят самотни.

[ad id=“225664″]

Ето списък на притегателните качества на жените, които неизменно впечатляват мъжете:

1.САМОЧУВСТВИЕ
„Който чувства своята привлекателност, той и става привлекателен!“
Гьоте
„Жената, твърдо уверена в своята красота, съумява в края на краищата да убеди и останалите в нея.“
София Лорен
С жената, твърдо вярваща в своята неотразимост, околният свят се съгласява. Тя излъчва флуиди на сексуалност и увереност, а мъжете искат именно такива жени.

2.ЖЕНСТВЕНОСТ И НЕЖНОСТ
Силният пол отдава предпочитания на жени, които позволяват на мъжете да бъдат мъже. Да се домогват до тях, да се грижат за тях, така мъжете се чувстват по-значими и силни. Но…не трябва да се преминава границата: мнимата безпомощност се разпознава от мъжете и ги дразни.

[ad id=“263680″]

3.ДОБРОТА
„Красотата – това е обещание за щастие“
Ницше
Доброта, грижовност, способност да се възхищаваш и прощаваш – това са качества, които отличават красивата жена от красивата кукла. Жената, която е способна да забелязва доброто, да му се възхищава, да гледа на света с добри очи, неизменно привлича мъжете.

4.САМОСТОЯТЕЛНОСТ
„Сексуалната привлекателност на 50% се състои от това, което действително имаш, и на 50% от това, което имаш според мнението на другите.“
София Лорен
„Ако жената не е красива – то тя просто е глупава.“
Коко Шанел

Самостоятелните, целеустремени жени привличат вниманието на мъжете като магнит. Да знаеш какво искаш и да не губиш време да търсиш виновни, а да си отговорна за действията си – ето това също са високо ценени качества от мъжете.

[ad id=“236993″]

5.ДА УМЕЕШ ДА ЖИВЕЕШ ТУК И СЕГА
„Съждението, че красотата е нещо повърхностно е…повърхностно съждение.“
Спенсър

Оптимизъм, радост от живота, отсъствие на навика да осъждаш всичко и всички, хората с такива качества излъчват вътрешна светлина и привличат неустоимо всички.

6.СТИЛ
„Най- важното в женското облекло – ЖЕНАТА, която го носи.“
Ив Сен-Лоран
Жените, които умеят да подчертаят своите достойнства и знаят своите силни страни, винаги са обект на възхищение. Мъжете няма да забележат дали Тя е модно облечена, но дали и седи добре дрехата – веднага ще забележат.

[ad id=“236999″]

7.ДОМАКИНЯ И СТОПАНКА
„Царството на жените – това е царството на нежността, тактичността и търпимостта.“
Жан-Жак Русо

Жените, които умеят да поддържат уют и чистота в дома, умеят да готвят и създават топла и приятна атмосфера, са винаги високо ценени от мъжете.

8.ЩАСТИЕ
„Истински щастливата е способна да вземе ума на много мъже, въщност като всяка втора жена.“

Джон Ървинг
Жени, които се дразнят на хората, все от нещо са недоволни, които считат, че някой е длъжен да им осигури щастлив живот, ето такива жени определено не се харесват от мъжете.

[ad id=“218001″]

9.ЗАИНТЕРЕСОВАНОСТ

„Жената има само една възможност да е красива, но има сто хиляди възможности да бъде привлекателна .“

Монтескьо
Интересът, които жената проявява към своя любим, искрената и естествена симпатия, практически привлича всекиго. Привлекателната жена не се бои да покаже на партньора си своите желания- и в ресторанта и в леглото.

10.ОБЩИТЕЛНОСТ
„Какво е това, в края на краищата, външен блясък? Чисто и просто, чувството на такт, благодарение на който сееш, когато никой не те вижда и жънеш, когато си пред погледа на всички.“
Франсис Скот Фицджералд

Общителните, открити и интересни като събеседници жени, определено се харесват на мъжете, но не и всезнаещите бърборани. Границата не бива да се прекрачва.

[ad id=“225664″]

11.ГРАЦИОЗНОСТ
„Няма грозни жени, има само жени, които не умеят да бъдат красиви.“
Жан дьо Лабрюер
Жестовете на привлекателната жена са плавни и грациозни. Тя има красива осанка и потресаваща походка. Особеността, присъща за походката й – поклащането на бедрата – мъжете намират за хипнотизиращо прекрасна.

12.УСМИВКА
„Доброто настроение ни прави прекрасни!“
Ефим Шпигел
Усмивката- това е не само весел нрав, но и признак за енергичност и жизнелюбие. В сияещите очи на жената мъжете виждат обещание за наслаждения.

13.ЕСТЕСТВЕНОСТ И ИСКРЕНОСТ
„Женската привлекателност е силна само тогава, когато е естествена и стихийна.“
Мерилин Монро
Което и да е притворство отблъсква. Искреността привлича. Истински привлекателните жени предпочитат „да бъдат“, а не „да изглеждат“. ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Най-нови
Left Menu Icon