13 причини да приемете с гордост малките си гърди

13 причини да приемете с гордост малките си гърди

Предимствата на малките гърди често се пренебрегват. Жените, които имат по-малък бюст често страдат от комплекси и някои от тях решават да уголемят активите си оперативно (ненужна операция, която крие своите рискове), насърчавани от медиите и модата, каращи ни да вярваме, че „истинските“ жени имат големи гърди. Социалните медии, поп културата и телевизията сякаш внушават посланието на младите жени, че няма причини да обичат малките си гърди. Това просто не е вярно!

Жените с малки гърди имат много причини да обичат телата си. Те не само са освободени от постоянните мъжки коментари и закачки, които идват с по-големите гърди, но и имат повече свобода да носят каквото си искат. Жените с малки гърди също могат да се наслаждават на дейности като бягане и други спортове, без да изпитват дискомфорта на по-големите гърди. Освен това те често могат да намерят дрехи и бельо, които са по-удобни от това, което се предлага за по-големи размери. Жените с малък бюст също могат да се възползват от многото ползи за здравето, свързани с по-малките гърди, като например по-нисък риск от рак на гърдата и други заболявания.

Има много предимства да имате малък бюст, а ето и 13 от тях:

1. По-голям и красив избор на сутиени

Едно от основните оплаквания на жените с по-големи гърди е трудното намиране на сутиени с по-големи размери. Колкото по-голям е размерът на чашата, толкова по-трудно е да се намери стилна гама, която достига до този размер. И дори да могат да намерят подходящи сутиени, те или са по-скъпи или не се предлагат в красиви модели. Жените с по-малък бюст обаче имат много по-голям избор – по-малките размери чаши са много по-разпространени от по-големите и се предлагат в много по-голямо разнообразие от стилове и цветове.

2. Няма да имате болки в гърба, причинени от тежкия бюст

Може би едно от най-големите предимства на малките гърди е, че никога няма да страдате от болките в гърба, причинени от голям бюст. Много жени с пищни активи трябва да се примиряват с това, че те донякъде затрудняват живота им и им причиняват болка.

3. Научавате се да приемате това, което ти е дадено!

Това е една друга, малко по-философска причина, но да обичате малките си гърди означава, че сте приели това, с което природата ви е дарила. Ако се научите да бъдете щастливи с това, което притежавате като активи, то вие ще усвоите един много добър житейски урок, който ще ви гарантира по-щастливо и уверено съществуване като цяло.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

https://www.dnes.bg/


image0 (9K)