15 години Център за изпитване и европейска сертификация (ЦИЕС) – Стара Загора сред най-добрите в бранша

Център за изпитване и европейска сертификация (ЦИЕС) – Стара Загора навърши 15 години.

От създаването си и до сега стремежът на всички служители е с всеки изминал ден е да стават все по-добри. Такъв е и девизът на фирмата според управителят й – инж. Благовеста Шинева: „Стреми се да бъдеш по-добър“. По-добри не само в работата си или в позициите на европейския пазар, но и в отношението към хората.

И това, че Център за изпитване и европейска сертификация (ЦИЕС) – Стара Загора е сред най-авторитетните фирми в своята област доказва, че девизът им е не само стремеж, но и реалност.

CIES261017 (2)_resized

Празничното събитие се състоя на 12 октомври в ресторанта на хотел „Сити“ в Стара Загора. Присъстваха над 150 гости – представители на държавни институции, министерства, утвърдени национални и регионални компании.
Инж. Благовеста Шинева честити рождения ден на всички служители и отправи благодарности за доброто сътрудничество към клиентите и партньорите на ЦИЕС от различните сектори на икономиката в цялата страна.

За доброто настроение на празнуващите се погрижиха Стефан Вълдобрев, „Обичайните заподозрени“ и актьорът Станимир Гъмов.


image0 (9K)