НАЙ-НОВИ:

9 признака, че си с грешния партньор

Трудно е да намериш половинка, с която да си сигурен, че ще останеш до края на живота си. Несигурността в любовта в днешно време ни кара да си затваряме очите не само за малки, но и за големи проблеми в човека до нас. Това са 9 сигурни знака, че човекът до теб не е човекът ЗА теб.

[ad id=“263680″]

1. Не обича да излизаш с приятелите ти Не ги харесва, не ги одобрява или просто ревнува от тях. Каквато и да причината, това съвсем не в реда на нещата и всеки от вас трябва да си има своето свободно лично време.

2. Сексът винаги е прекалено страстен и леко груб Когато човекът до теб не се наслаждава на тялото ти, на извивките ти, а бърза да стигне до „там“, значи нещо не е наред. Романтичният секс е задължителен за всяка двойка и ако той липсва, нещо куца.

[ad id=“225664″]

-->

3. Ровичка ти в телефона Недоверието е пътят към раздялата. Кратко, точно и ясно.

4. Казва ти как да се обличаш Ако човекът до теб контролира дори и стила ти и се опитва да го промени, то той не е влюбен в теб, а в идеята за теб.

5. Дразни ти се Как говориш понякога, как се храниш, как се смееш… всички тези неща показват само, че партньорът ти изобщо не знае защо е с теб.

6. Ревнува те прекалено От най-добрият ти приятел/приятелка, от това, че излизаш вечер или това, че си чатиш с някой от противоположния пол. Каквато и ревност да трови връзката ви, по-добре се откажете от плановете за бъдещето.

7. Обижда те Ако човекът до теб умишлено те обижда и те кара да се чувстваш зле, не знаем какво правиш още с него. Това не е любов…

[ad id=“263680″]
8. Приятелите ти са те предупредили … още в началото. Това, че вече не го правят, е за да не те обидят и защото виждат, че вече няма смисъл. Вслушай се в това, което са ти казвали в началото и ги попитай искрено още ли смятат така и сега.

-->

9. Имаш едно вътрешно гласче…  което ти казва, че не си с правилния човек, но по някаква причина всячески се опитваш да го заглушиш. Е… недей!

Източник: actualno.com ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Най-нови