200 бона награда срещу достоверна информация за обира в Перник

Компанията „ВИП Секюрити“, която е собственик на обрания инкасо автомобил в Перник, обяви парична награда срещу информация за престъплението. Фирмата предлага 200 000 лева в брой срещу достоверна информация, съобщиха от „ВИП Секюрити“ в официална позиция.

„Всеки, който има информация, може да се свърже с нас през нашата „Фейсбук“ страница или по друг начин“, пишат от фирмата.

От официалната позиция на компанията става ясно, че нападателите на инкасо автомобила са били четирима и са били въоръжени. Един от служителите на фирмата е бил леко ранен след удар с оръжие по главата.

image0 (9K)

Точната сума, която е била открадната от инкасо автомобила, все още се изяснява.

„След проверка на звеното ни за вътрешна сигурност имаме основание да смятаме, че инкасо екипът няма отношение и е жертва на нападение на организирана престъпна група“, категорични са от „ВИП Секюрити“.

„Компанията твърдо заявява на своите клиенти, че извършената атака няма да окаже влияние върху тях и нормалната ни работа“, категорични са още от фирмата.

От „ВИП Секюрити“ посочват, че са уверени в професионализма на органите на реда и правораздавателните структури у нас.

„Ще настояваме за използване на всички законови средства и сме сигурни, че с правилните действие ще насочим събитията до бързото разрешаване на случая“, пише в позицията.

 

 

(Visited 12 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!