Каква ще е 2021 – предсказва Соня Щерева

Соня Щерева става ясновидка след огромна семейна драма.

Ясновидката е от Горна Оряховица. Имала дъщеря и внуче. Дъщерята се оженила млада и живеела с детенцето си в друг град. Починала внезапно. Никой не съобщил на майка й за трагедията. Младата 22-годишна жена била погребана тихомълком. Когато Соня Щерева научила за трагедията, изпаднала в невиждан шок. Нощи наред не можела да заспи. Когато накрая преуморена заспала, на следващия ден се събудила напълно различен човек. Щом погледнела някой , веднага започнала да вижда неговата съдба. Допреди това не е имала подобна дарба.

За всеки човек са важни името, дата, месец и година на раждане. По тях Соня Щерева прави изчисления, получава код и чрез него може да гадае за живота и съдбата. И така вече цели 30 години потоците от хора не стихват пред дома й.

В интервю за великотърновския вестник “Янтра днес” говори за 2021 година.

Соня Щерева очертава няколко важни аспекта.

1 – През април и май кризата с коронавируса ще бъде овладяна и минимизирана. През есента той вече ще изчезне.

2 – Първите 3 месеца от новата година ще бъдат изключително тежки. Безработицата и затворените бизнеси причиняват обедняване на доста хора. За съжаление ще има кражби и обири. Хората ще крадат от глад.

3 – Коронакризата ще изчезне, но ще има много природни катаклизми от различно естество. По целия свят ще има мощни земетресения, цунами, пожари. България като цяло ще бъде пощадена, но и нас ще се случат някои бедствия. Соня Щерева предрича, че река Янтра, която минава и през Велико Търново, ще прелее.

4 – На предстоящите избори отново ГЕРБ ще спечели властта, при това с мнозинство. Следват го БСП и партията на Слави Трифонов. Двете политически формации ще бъдат с много близки резултати. Бойко Борисов и Румен Радев ще продължат да се конфронтират. Пак ще има протести. Народът ще продължи своите недоволства.

Като цяло 2021 година ще бъде много по-добра от 2020 г. Но за подем в страната ще се заговори след няколко години. Тогава от чужбина ще се завърнат млади и можещи хора. Когато започнат да заемат важни държавни постове, страната ще тръгне нагоре. През 2021 г. Соня Щерева вижда, че настоящият кмет на Велико Търново инж. д-р Даниел Панов ще бъде назначен на пост в София.

5 – В световен план трите сили САЩ, Русия и Турция ще се конфронтират постоянно. Президентът на САЩ има заболяване, за което не говори. Но то ще се прояви силно и той няма да завърши своя мандат.

6 – В Русия и в САЩ има извънземни, които все още са скрити. От 2021 г. и през следващите години контакти с извънземните ще започнат да се осъществяват очи в очи.  Според Соня Щерева, те приличат на нас земните жители, но са много, много по-напреднали в своето развитие. Тяхното присъствие на Земята не е случайно. Те са изпратени тук, за да помагат на земляните да направят скок в своята еволюция, писа dnesbg.com.


image0 (9K)