НАЙ-НОВИ:

258 кандидати в битка за 11 депутатски места в Старозагорско

26 от 28-те регистрирани в ЦИК партии и коалиции ще участват със свои кандидат-депутатски листи в 27-ми многомандатен избирателен район – Стара Загора. Една от тях е била заличена от ЦИК. Само 4 от тях имат пълна листа от 22-ма души – ГЕРБ-СДС, коалиция „БСП за България“, ДПС и коалиция „Изправи се, БГ! Ние идваме!“. Това заяви за Радио Стара Загора председателят на РИК Златина Йовчева.

Демократична България изчаква решение на Централната избирателна комисия за регистрация, след като получи отказ от РИК снощи. Ако отказът бъде потвърден, коалицията има право да го обжалва пред Върховен административен съд.

258 кандидати към момента ще се борят за 11-те депутатски места в Старозагорски избирателен район. Близо 23-ма души се борят за едно място в Парламента. Днес в РИК – Стара Загора беше изтеглен и жребият на реда за представяне в диспутите в Радио Стара Загора.

Първият безплатен диспут ще се проведе на 26 октомври. Темата е „Приоритети в работата на Народното събрание. Политики за развитието на региона и страната.“.

  ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Най-нови
Left Menu Icon