26 януари: Динамичен вторник с движение и към хубаво, и към проблеми

Засилва се динамиката в ежедневието ви на 26 януари. По-голямо напрежение и по-лесно изпускане на контрола върху емоциите както от ваша страна, така и от страна на околните.

Движение ще има в различни посоки и към хубаво, и към проблематично развитие на някои дела и отношения. Ще бъде важно да се мисли повече, преди да се отваря кутията на Пандора, да се започват спорове, в които да надделява инатът.

Вероятни са по-големи разходи, свързани с дете.

image0 (9K)

Момчетата и младите мъже ще се ядосват за лични вещи, техника, електроника или провалени интереси.

Мъжете над 35 години ще имат повече ангажименти както с дома, така и с приятели.

Жените над 35-годишна възраст ще имат благоприятен ден за развитие на професионалните си и бизнес задачи.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, вторник ще бъде ден, в който ще може да покажете своето обаяние и чар на хората около вас. Не използвайте тези си качества за манипулиране чувствата или желанията на други хора. Интересно развитие ще имат партньорски или професионални отношения с представители на въздушните зодиакалните знаци. Ако имате интимен или брачен партньор, роден под знака на Козирог, Телец или Дева, ще има с какво да запомните този ден.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, във вторник ще преживеете стресова ситуация, която може да се отрази на здравето или нервите ви. Конкретно преживяване може да бъде причина за неприятен или нежелан конфликт в семейството или в работата. Бъдете внимателни с хора, с които ще имате важни отговорности или ангажименти. Внимавайте за собственото си здраве и избягвайте всякакъв вид физически или психически натоварвания. Момичетата и младите жени да се пазят от лъжи, измами, фалшиви приятели и обещания.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, във вторник избягвайте да вземате важни решения и да се обвързвате с обещания, които ще бъдат важни за другата страна, тъй като може да срещнете затруднение и невъзможност да ги изпълните. Сложните събития или неприятните новини по някакъв начин ще са овързани със семейството ви. Денят ще има бавно развитие за вас, но това не бива да създава паника, стрес или страх.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник ще бъдете ограничени в действията си, но това няма да бъде неблагоприятен ден за вас. Много добро поле за изява ще имате в работата или в бизнеса си, където ще възникнат неочаквани и благоприятни за вас ситуации. Всеки успех, който ще постигнете във вторник, ще бъде на база работата ви през последните дни. Вероятно е да се ядосате на една фалшива новина или интрига, но не задълбочавайте ситуацията. Няма смисъл!

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

(Visited 2 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!