28 май – 3 юни: Любовта продължава да радва Телеца, Ракът има шанс за нова връзка

Пълнолунието в Стрелец във вторник, заедно с Меркурий, който се движи в Близнаци, ще ни накарат да се замислим върху редица любовни въпроси. За щастие, в петък, Венера, Юпитер и Нептун ще направят любовта изпълваща и величествена. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

[ad id=“225664″]

Овен

Ако пазите някакви тайни относно вашите емоции за човек, когото обичате, то тази седмица те ще излязат наяве, без да се чувствате уязвими. Възможно е задържането на чувствата да ви кара да се усещате зле и затова да искате да ги споделите. Ако се намирате във връзка, това ще бъде седмица на абсолютна емоционална, духовна и интимна връзка с партньора. Вие сте късметлии!

Телец

Любовта ще продължава да ви радва благодарение на Юпитер, който се движи през вашия сектор на взаимоотношенията. Но ще трябва да заплатите за дълбоката любов и желанието ви да се впуснете в наистина стойностни взаимоотношения. Възможно е да бъдете изправени пред ситуации, които ще изпитат доверието и интимността между вас и партньора. За щастие, на този етап гледате в една и съща посока, когато става въпрос за вашата връзка.

Близнаци

Седмицата ще бъде доста емоционална за вас, Близнаци. Във вторник Меркурий се придвижва в знака ви и ви дава сила, когато става въпрос да изразите точно това, което искате да предадете по начин, който е ясен и разбираем за другите.

[ad id=“225664″]

Пълнолунието във вашия партньорски сектор е важно събитие за вас и половинката ви, защото може да има повратна точка. Единственият начин да разберете дали връзката ви се задълбочава или ще откриете несъвместими различия е да общувате с него/нея.

Рак

Венера се движи все още през знака ви, което само благоприятства вашия любовен живот. Ако търсите любовта, имате шанс да се запознаете с някого или да започнете връзка, която силно ще ви развълнува. Венера ще бъде в прекрасна позиция към Юпитер, планетата на изобилието, сега е във вашия любовен сектор. Но Венера ще бъде в добра позиция и към Нептун – планетата на вдъхновението и безусловната любов. Вече се намирате във връзка? Очакват ви чудесни моменти с половинката.

Лъв

Пълнолунието ще повлияе на вашия любовен живот. Ако скоро сте се запознали с някого може да вземете решение за вашите взаимоотношения. Наистина ли виждате дългосрочен потенциал? Съвместими ли сте интелектуално? Съвпадат ли ценностите ви? Това са важни точки, върху които е добре да помислите.

[ad id=“263680″]

 

Дева

За обвързаните Деви това ще бъде една удовлетворяваща седмица. Хубаво е, когато нещата вървят гладко в любовта. За вас е важно абсолютно всичко в живота ви да се движи като добре смазана машина, взаимоотношенията с партньора също. С любимия човек ще бъдете в пълен синхрон, ще се подкрепяте. Ако сте необвързани, бъдете по-социални, само така ще срещнете любовта.

Везни

Емоционалното стимулиране на Везните тази седмица ще бъде ключът към физическата стимулация. Ако сте необвързани, вашите страсти със сигурност са се разбудили. Възможно е да сте преминали през някакво сексуално разочарование и да решите, че имате нужда от рестарт.

[ad id=“237001″]

Проблемът е, че ще осъзнаете, че се нуждаете от истинска връзка, за да се впуснете и в сексуални приключения. Тази седмица определено имате късмет и може да срещнете някого, с когото да се привлечете най-напред на духовно ниво.

Скорпион

С любимия човек ще имате много възможности да се отдадете на емоционално богати и романтични моменти заедно. Венера, планетата на любовта, сега се движи в зоната на вашата графика, свързана с духовно и интелектуално разширяване. В резултат на това, ще получите онова, което давате на половинката си. Любимият човек ще ви покаже колко ви цени. Почувствайте любовта.

Стрелец

Пълнолунието ще ви направи по-емоционални, уязвими дори. Възможно е да се почувствате силно привързани към определен човек. За щастие, Меркурий още във вторник ще окаже влияние върху вашия партньорски сектор и ще може да споделите вашите усещания на този, към когото изпитвате силни емоции – половинката ви или потенциален нов партньор.

[ad id=“238430″]

Козирог

Тези от вас, които се намират във връзка, тази седмица може да се чувстват късметлии. Понякога ви се случва да имате силни емоции към човек, който не може или не иска да отвърне на вашите, не е коректен напълно с вас. За щастие, партньорът, който се намира в този момент до вас, ще ви покаже, че гледате в една посока. Той или тя иска само вас и няма да се страхува да сподели чувствата си.

Водолей

Очаквайте да имате няколко опции тази седмица, когато става въпрос за любов и сексуален живот. Да, възможно е скоро да се окажете в положение, в което да водите паралелни любовни взаимоотношения и да бъдете честни пред себе си, водолеи.

[ad id=“236993″]

Този сценарий ви е добре познат.

az-jenata.bg

 


image0 (9K)