3 зодии се радват на успех до края на юни

Юни месец започна с редица планетарни събития, някои от които са продължение на такива, настъпили още през май. В първия летен месец звездната карта разкрива тригона на Венера с Юпитер.

Всички зодии ще усетят тази положителна енергия и тласък, но 3 ще са по-облагодетелствани.

Вижте дали вашата е сред тях.

Зодия Телец

Юпитер ще бъде в добра позиция към Венера, която е ваша управляваща планета. Това означава, че до края на първия летен месец вие ще усетите любовта по много и различни начини. Любов към себе си, заниманията ви, близките, партньора. Ако е имало неща, за които сте били загубили надежда, то не бива да унивате, защото не всичко е загубено. Възможно е да се влюбите. Като цяло любовта ще бъде еуфория за вас. Ще бъдете обичани, обгрижвани, заобиколени от добри приятели.

Зодия Везни

Подобно на знака Телец, Везните също се управляват от планетата на красотата, парите и любовта – Венера. До края на месец юни няма как да не усетите ефектите на собствената ви харизма. Не само с лекота ще оказвате влияние върху хората край вас, но интересът към вас ще се основава на истински интерес към личността ви. С помощта на уменията ви да общувате и неподправения ви чар, лесно ще може да създавате нови и полезни запознанства. В работата това може да се приема като награда за труда, който сте полагали досега. Ако копнеете за някаква промяна, не бъдете само наблюдатели, а станете част от нея. Самотните представители на зодията имат шанс за нови любовни емоции.

Зодия Стрелец

Стрелецът се управлява от Юпитер – мощна планета, която е свързана с разширяване на съзнанието, творческата мисъл и прозорливостта. До края на юни, родените под този знак ще повишат любовта към себе си, която ще дойде заедно със самоуважението и самочувствието. Разбира се, това не означава, че не ги имате, но сега ще ви бъде по-лесно да ги приложите, да се възползвате от тях. Сега имате подкрепата на Вселената за нови постижения, да творите, да надграждате, да създавате нови идеи и връзки.

az-jenata.bg

 


image0 (9K)