4 април разстреля от упор мита, че сме държава с над 80% русофили и путинофили

В Кремъл да прогледнат, че слугите им в София са чурук и обичат само доларите им

Димитър Иванов

Тепърва политолози и социолози ще отсяват ползите и вредите за страната и партиите от тези парламентарни избори, но безспорно този вот разби окончателно един порочен и брадясал повече от век мит – че сме русофилска нация, прекланяща се пред всичко руско и съветско, изповядваща, че българските национални интереси минават единствено през кремълските. На 4 април този

лъжовен мит рухна като след земен трус

с магнитут 10 по скалата на Рухтер. Реално повече от век на тази измама се осланяха една шайка тарикати и мошеници, за които не ценности и идеали, а рубладжийството беше основната движеща сила.

В продължение на години формации, представящи се като патриотични или национално отговорни, реално мимикрираха и изпълняваха ролята на

московски троянски кон в българската плът

На този вот имахме за първи път регистрирана явна русофилска партия на подсъдимия за шпионаж в полза на Русия Николай Малинов. 30 дни той беше превърнал руския президент Путин в рекламно лице на кампанията си, а само дни преди гласуването подписа и „Пътна карта” за съвместно развитие с „Единна Русия” на Путин. Същият този Малинов години наред организираше шумни русофилски събори и седенки, и цинично внушаваше, че над 80% от българите са русофили и предпочитат Путин пред демокрацията. В навечерието на вота Малинов и партията му „Възраждане на отечеството” нагло обявиха, че искат референдум за излизането на България от ЕС и НАТО.

Според последните резултати на ЦИК вотът за русофилската партия е напълно незабележим и са почти в мъртвата точка на общественото доверие. Непреброими! Това означава единствено категорична явна смърт за натрапеното мнение, че сме русофилски народ. Това е и тотална смърт на кресливите идеи, че искаме в Евразия и сме против ЕС и НАТО. От тук насетне Малинов и компания от бивши ченгета от ДС, РУМНО и стари комунистически номенклатури и безродници трябва да забравят за политика,

да спрат да мътят главите на народа

и единствено да носят отговорност пред съда и закона.

Смъртта на мита, че България е русофилска губерния получи многократно по-категорично потвърждение. АБВ на Георги Първанов – Гоце и Румен Петков, която също има подписано споразумение с „Единна Русия”, взе едва 0,5% подкрепа. С малко по-добър резултат от 0,51% е друга путиниска партия – „Атака” на Волен Сидеров, който мамеше избирателите, че е български патриот. Другият проруски запъртък „Воля-НФСБ” достига до 2,44%, а „Възраждане” на Костадин Костадинов, станал по-популярен като Копейкин, е с 2,79%, а измислените войводи от ВМРО, пазещи московските интереси са с 3,55%. Дори към тази компания да добавим и другите две съобразяващи се с Путин и Кремъл формация – ДПС и БСП, общият им дял няма да надхвърли 35% доверие от гласувалите, което прави доста под 15% от българите, имащи право да гласуват.

Митът за русофилска България е развенчан,

народът вярва на заветите на Раковски, Левски, Ботев, Захари Стоянов, Стамболов

и строителите на съвременното ни Отечество, а не на рубладжии шарлатани. Изброените по-горе партии трябва да са наясно, че могат да станат управляващи само със силата на руския ботуш и шмайзер, но никога по волята на народа.

Дано тези избори бъдат отрезвяващи и за Русия – в Кремъл най-после да прогледнат, че независимо от изсипаните долари и скалъпените хибридни операции, българите са избрали друг път на развитие, различен от техния. И най-важното – ятаците и

агентите им за влияние на наша територия са чурук,

обичат само доларите им и както продават родината си, ще продадат за повече пари и руските си господари, които днес им плащат.

Резултатите от парламентарните изори на 4 април 2021 г. да са обеца на ухото за всички измамници, които тепърва ще се появяват на политическата сцена и ще продължат да тровят съзнанието на народа с русофилски митове и блянове. Да помнят винаги, че най-достойната награда за сляпото русофилство е съдбата на продажника ген. Радко Димитриев – посечен на 4 парчета от болшевиките и полужив зарит в общ гроб. Последното, което е видял в земния си път е как другарите на Ленин посичат и сина му. Така русите се отблагодаряват за вярна служба на своите лакеи.

Публикувано със съгласието на Faktor.bg

 


image0 (9K)