4 зодии, които мислят за бившите си по време на карантината

Периодът на социална изолация е труден за много хора. Някои необвързани представители на тези зодии в момента мислят често за бившето гадже и осъзнават, че то им липсва.

Ето кои са те.

Риби

Те са мечтатели, имат богато въображение и по цял ден си фантазират, мислят за предишни неща и си представят бъдещето. Заради карантината имат още повече време да правят това и прекарват деня си в мисли. Те са романтици и идеалисти, затова дори връзката да е приключила с основателна причина, Рибите забравят причината или започват да я пренебрегват. Особено сега, когато са сами и са повече вкъщи. Чувствам се самотни и страдат по бившето гадже.

Лъв

Лъвовете не са такива романтици, каквито са Рибите. Но много им харесва да са влюбени и винаги желаят да са във връзка. Тези зодии страдат заради карантината. Те са много социални, постоянно общуват с нови хора, ходят по събития, организират срещи. Сега това много им липсва. Липсват им приятелите им, феновете им, любимият им бар. Това ги прави унили и те започват да мислят за бившето гадже и да осъзнават, че и то им липсва. Лъвовете обичат да лежат и да се гушкат, затова сега са самотни.

Везни

Везните често стават зависими от партньора си, когато са във връзка. Прекарват много време с него и той става като част от тях. Много се привързват към половинката си, постоянно показват любовта си, искат да имат компания и приемат връзките сериозно. Когато са без гадже, те са по-объркани, лутат се и са тъжни. А по време на социалната изолация, те са още по-самотни, тъй като не могат да излизат и да се събират с приятели, а са много социални. Премислят пак нещата, анализират и убеждават сами себе си, че бившето им гадже не е било толкова лошо и заслужава втори шанс. Слагат розовите очила. Те са големи романтици.

Скорпион

Скорпионите се фиксират върху определени неща, понякога дори стават обсебени от тях, особено като не са заети и стоят основно вкъщи. Те не мечтаят и фантазират толкова, а по-скоро си спомнят стари неща, анализират предишни случки и премислят всичко от миналото многократно. По време на карантината прекарват много повече време в социалните мрежи от обикновено. Разучват разни неща и често започват да гледат профила на бившето гадже в Instagram. Започнат ли да мислят за миналата връзка и бившето гадже, не могат да спрат. А и тези зодии обожават секса и това им липсва сега.


image0 (9K)