НАЙ-НОВИ:

4 зодии, които очаква любовта

След карантината и с идването на лятото, някои от зодиите са жадни за приключения, емоции и ще започнат да ходят по срещи. Скоро ги чакат много вълнения, тръпки и нищо чудно да си намерят мечтаното гадже през лятото.

Ето кои са те, според „Bustle“.

Овен

Те са огнени знаци и вече копнеят за по-динамичен и вълнуващ живот. Ще се гмурнат бързо в забавленията, ще флиртуват и ще ходят по срещи. Изгарят от желание да намерят своята тръпка. Овните са много страстни зодии, имат нужда да разпуснат след мъчителната карантина и почти през всеки уикенд от лятото ще имат вълнуващи срещи.

Телец

Телците имат нужда да общуват повече след карантината, да се свързват с другите на по-дълбоко ниво, да водят смислени и дълбоки разговори. Те са много чувствени зодии и вече копнеят за физически контакт, за целувки и прегръдки. Това буквално ще ги излекува. Първо ще искат само да ходят на срещи, да флиртуват с някого и да имат интимни отношения, но не и сериозна връзка. Но по-късно ще осъзнаят, че търсят стабилна връзка.

Водолей

Тези знаци имат много енергия. Карантината беше труден период за тях, но скоро ще си възвърнат силите, енергията и ще се почувстват на място. Чакат ги много вълнуващи дни. Ще почувстват неща, които никога преди не са чувствали. Може да не успеят да създадат много сериозна и продължителна връзка, но определено ще са в настроение за срещи и любов. По принцип не са романтични, но сега това ще се промени, пише Teenproblem.bg

Риби

Рибите просто обожават да са във връзка. Те мечтаят за любов от малки, харесва им да се чувстват специални и единствени. След карантината, те ще търсят дълбока, истинска и сериозна връзка. Ще искат да намерят човека за тях и да му се посветят. Може да изпробват някои приложения за запознанства. Мобилната версия на ЗАРАТА - ТУК

Най-нови