Любопитно

4 зодии, които мислят за бившите си по време на карантината

Периодът на социална изолация е труден за много хора. Някои необвързани представители на тези зодии в момента мислят често за бившето гадже и осъзнават, че то им липсва.

Ето кои са те.

Риби

Те са мечтатели, имат богато въображение и по цял ден си фантазират, мислят за предишни неща и си представят бъдещето. Заради карантината имат още повече време да правят това и прекарват деня си в мисли. Те са романтици и идеалисти, затова дори връзката да е приключила с основателна причина, Рибите забравят причината или започват да я пренебрегват. Особено сега, когато са сами и са повече вкъщи. Чувствам се самотни и страдат по бившето гадже.

Лъв

Лъвовете не са такива романтици, каквито са Рибите. Но много им харесва да са влюбени и винаги желаят да са във връзка. Тези зодии страдат заради карантината. Те са много социални, постоянно общуват с нови хора, ходят по събития, организират срещи. Сега това много им липсва. Липсват им приятелите им, феновете им, любимият им бар. Това ги прави унили и те започват да мислят за бившето гадже и да осъзнават, че и то им липсва. Лъвовете обичат да лежат и да се гушкат, затова сега са самотни.

Везни

Везните често стават зависими от партньора си, когато са във връзка. Прекарват много време с него и той става като част от тях. Много се привързват към половинката си, постоянно показват любовта си, искат да имат компания и приемат връзките сериозно. Когато са без гадже, те са по-объркани, лутат се и са тъжни. А по време на социалната изолация, те са още по-самотни, тъй като не могат да излизат и да се събират с приятели, а са много социални. Премислят пак нещата, анализират и убеждават сами себе си, че бившето им гадже не е било толкова лошо и заслужава втори шанс. Слагат розовите очила. Те са големи романтици.

Скорпион

Скорпионите се фиксират върху определени неща, понякога дори стават обсебени от тях, особено като не са заети и стоят основно вкъщи. Те не мечтаят и фантазират толкова, а по-скоро си спомнят стари неща, анализират предишни случки и премислят всичко от миналото многократно. По време на карантината прекарват много повече време в социалните мрежи от обикновено. Разучват разни неща и често започват да гледат профила на бившето гадже в Instagram. Започнат ли да мислят за миналата връзка и бившето гадже, не могат да спрат. А и тези зодии обожават секса и това им липсва сега.

Ваня Русева

Share
Published by
Ваня Русева

Recent Posts

Теменужка Петкова: Не сме готови да освободим цената на тока за бита

Нямаме данни колко са енергийно бедните...

25 минути ago

България и Турция продължават дебата по споразумението за „Боташ“

Около това се обединиха двама министри...

26 минути ago

Патрулка се блъсна във Велико Търново

Не са ясни причините...

31 минути ago

Приключи делото за попечителство на Бритни Спиъс

Двамата са постигнали споразумение...

34 минути ago

Светлана Каменова е европейска шампионка по бокс

  Страхотна Светлана Каменова стъпи на върха на Европа, научи ЗАРАТА от БФ Бокс.  …

52 минути ago

„Боташ“ е готова да преразгледа енергийното споразумение

Двамата министри се обединиха за съвместно сътрудничство...

един час ago
image0 (9K)