5 признака, че мъжът е глупав

След успеха на 7-те признака на женската глупост, нека се информираме как да преценим най-бързо дали мъжът, с когото сме се запознали, е глупав

1. Веднага се опитва да ви впечатли с достатъчно „изтъркани“, или със смущаващи комплименти. Още по-лошо е да се опитва да оригиналничи, вместо да е оригинален – признак, че определено не прави разлика между двете. Хубавата новина за този тип мъже е, че има и достатъчно жени, които също не правят тази разлика:)

2. Заговори ли за проблеми в работата и живота, се описва като страдалец, жертва цял живот на обстоятелства и зли хора, но той никога няма вина, или ако има – е не по-голяма от прашинка. Добър човек, ама – на! И най-глупавата жена знае, че трябва да бяга.

3. Бившата е зла, пълен кошмар. Всички бивши са ужасни… Не, той няма вина за провала в отношенията, просто тя/те … абе не случил човека и сега чака съвършената.

Бягайте! Ако един мъж не може да демонстрира поне уважение към жените, с които е бил, значи е толкова тъп, че не може да изгради отношения с никого. Същото се отнася и за жените, хленчещи срещу всички мъже по света.

4. Влиза в заведение като победител и демонстрира колко е велик като навиква и унижава сервитьора. По същия начин се държи с обслужващия персонал винаги, когато ползва услуга… Ако един мъж има нужда да покаже стойността си, мачкайки хората край себе си (тези, които може, разбира се), значи не притежава стойност (нито характер, нито ум).

5. Държи непрекъснато да се съизмерва с другите мъже и да им търси цаката, особено ако го превъзхождат. Приказки от типа: „Кво като е красив, сигурно е тъп, или нещо сексуалната ориентация…“, „Бил много умен – какво от това, ако му тресна един и ще падне“, „Успял бил? Този мухльо ли? Със сигурност мама и тати, родата, политиците… – абе все някой му е помогнал“… „Знае много? Начетен е? – знаем ги ние тия „дървени философи“, това мъж ли е?“ и т.н.

И накрая, безкрайно глупавия мъж рядко притежава само един от изброените признаци. Както ясно се вижда, няма кой знае каква разлика между половете по отношение на глупостта, на ума – също. Леките нюанси в изявите са предмет сам на процента на някои химични процеси, съответстващи на пола, но не и на интелекта.

(Visited 494 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.