НАЙ-НОВИ:

5 неща, които имаме предвид, когато казваме, че не желаем сериозна връзка

[ad id=“225664″]

Всеки мъж поне веднъж в живота си попада на онази, на пръв поглед идеална дама, която обаче „за момента не желае сериозна връзка“ и всяка една от нас е била в ролята на сърцеразбивачката, която не може да отговори на очакванията на влюбения Ромео. Какво обаче се крие наистина зад тези думи. Ето какви са най-честите причини да отхвърляме някой мъж:

[ad id=“237001″]

1. Не се интересуваме от него в романтичен план

Това може би е най-разпространената причина за популярното оправдание. Понякога ние просто не искаме връзка с някои мъже. Просто не са наш тип или не могат да отговорят напълно на нашите очаквания и веднага попадат в графата „просто приятели“.

-->

2. Искаме просто секс

Да, понякога и ние искаме просто нещо неангажиращо и, дами, това не е престъпление. Винаги има опасност да нараните нечии чувства, но ако нещата са изяснени от самото начало, няма за какво да се чувствате виновни.

[ad id=“263680″]

3. Имаме нужда от „резерва“

Случва се да сме обвързани или просто да чакаме нещо по-добро, но едно вътрешно гласче ни казва, че трябва да си имаме нещо „за всеки случай“. Тогава казваме, че за момента не желаем връзка, но същевременно си оставяме вратичка за нещо в бъдеще. Не, не казваме, че това е правилно, но признайте си, че се е случвало да го правите!

4. Преживели сме няколко любовни разочарования едно след друго

-->

В подобни ситуации, просто си казваме, че имаме нужда от малко почивка. Не ни се забърква в поредната любовна драма и затова усложняването на отношенията не е на дневен ред. Достатъчно търпеливите мъже спокойно ще изчакат този период да отмине, ако имат желание…

[ad id=“218001″]

5. Не сме сигурни в чувствата си

„Искам или не искам да бъда с този човек? Представям ли си бъдещето си с него? Дали ще ми даде всичко, от което имам нужда?“ И още куп въпроси се въртят в красивите ни главици, когато сме напът да започнем нова връзка, затова предпочитаме да изчакаме, докато се изясним със себе си какво точно искаме. Спокойно това не винаги е лошо и често довежда до дългоочаквания щастлив край.
Източник: beu.bg. ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Най-нови