Любослав Пенев каза дали поема Берое

 

В последните дни името на Любослав Пенев бе спрягано за нов старши треньор на Берое Стара Загора, независимо от факта, че отборът си има наставник в лицето на Петър Колев. Дарик радио и dsport потърси Пенев с коментар относно появилите се информации, цитирани от ЗАРАТА.

„Чета неща в пресата, които не отговарят на истината. Дали ще поема Берое? Никой от клуба не се е свързвал с мен. Това трябва да е ясно и точно. Стара Загора е футболен град, сериозна публика, която обича и подкрепя отбора си. Това е много важно. Добри условия за работа. Даже имам приятели в Стара Загора“, каза Пенев.

Той заяви, че винаги е готов за нови предизвикателства. „Разбира се, че съм готов за нови предизвикателства. В момента наблюдавам мачовете като в България, така и от чужбина. Следя как се развиват отборите и какво се случва в нашия футбол. Такава ми е работата. Да, имам различни оферти и опции. Въпрос на разговори. Не искам да избързваме с отговори и коментари. Ако има нещо конкретно бих го коментирал“, заяви Пенев.


image0 (9K)