6 малки хитрости на първа среща, за да има и втора

Любовните срещи са забавни, но също така могат да ви накарат да се чувствате неловко. Най-вече първите. Косата ви изглежда ли добре? Трябва ли да се държите за ръце? Нормално ли е предварително да го проучите в социалните мрежи?

Когато знаете какво да правите на първа среща, ще се чувствате по-комфортно със себе си и ще го опознаете на по-дълбоко ниво. Всичко започва с добро първо впечатление.

Ако тези 6 неща се случат на срещата ви, бъдете сигурни, че ще има и втора.

image0 (9K)

1. Доверете му се, само ако ви идва отвътре

Когато ви е лесно да бъдете себе си с някого, ще ви е по-приятно да прекарвате времето си заедно. Да му се доверите не означава да му кажете всичките си тайни. Но ако можете да говорите открито за нещата, които ви вълнуват, тази емоционална връзка ще започне още на първата среща и няма да има нужда да насилвате нещата.

2. Запомнете, че е нормално да разгледате профилите му в социалните мрежи

В 21-ви век, когато сайтовете за запознанства са общоприети, няма причина да се чувствате неудобно, ако предварително го проучите в Google, Facebook, Instagram… Вместо да се чувствате неудобно, използвайте информацията за по-пълноценен разговор.

3. Никога не говорете за предишните си провалени връзки

Това е тема табу и трябва да остане такава. Да говорите за това колко време сте били необвързани е нормално, но да издавате грозни детайли от предишните си връзки ви гарантира провалена среща. Като цяло, ако искате отново да го видите, избягвайте негативни теми и бивши гаджета.

4. Копирайте действията му

Казват, че имитацията е най-искрената форма на ласкателство, но когато става въпрос за срещи, тя деликатно показва, че двамата сте в синхрон. В природата ни е да искаме да бъдем заобиколени от хора, с които си приличаме по нещо. И повтарянето на действията му е чудесен начин за това. Скъсява ли дистанцията, когато ви говори? Последвайте го. Докосва ли ви небрежно? Направете същото.

5. Говорете с тялото си

Макар че шумен и претъпкан бар или ресторант не е най-добрата идея за първа среща, това ще ви даде оправдание да се сближите. Когато физическата дистанция изчезне, е по-естествено да стигнете до държане на ръце, гушкане, целувка…

6. Направете нещо авантюристично

Колкото повече енергия вложите заедно, толкова по-бързо ще се сближите. Когато включите авантюристичен елемент в първата си среща, ще можете да покажете как всъщност се забавлявате. След споделено преживяване е по-вероятно да изградите по-силна връзка помежду си.

iwoman.bg

 

(Visited 4 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!