6 супер странни неща, които жените харесват в мъжете

Не всички жени търсят перфектния на външен вид мъж, който да бъде заможен, добре сложен и възпитан. Някои искат половинката до тях най-вече да ги разбира и обича. Те умеят да намират страхотни качества у всеки, защото знаят, че най-ценното е невидимо за очите.

Ето няколко изненадващи неща, които жените намират за секси:

Изпъкналите вени

Признак, че мъжете тренират усилено и се стремят да изглеждат добре, но и не само. Изпъкналите вени издават мъжката сила и мощ, за която всяка дама умира и истински търси в партньора си – най-вече силен и оправен човек, на когото може да разчита.

Биреното коремче

Няма шега, няма измама! Оказва се, че много жени си падат по бирените коремчета и това откровено ги привлича в противоположния пол. Мъже, може да дишате и да си похапвате спокойно, биреното коремче вече е секси!

[ad id=“263680″]

Дълги пръсти

Красивите ръце са слабост на всяка жена. Първите неща, които една жена вижда в мъжа, са неговите ръце и обувките му. Хубавите ръце с дълги пръсти и гладка кожа подсказват за мъж, който държи на себе си и може да бъде грижовен и мил. Освен това има и няколко сексуални препратки, за които сами ще се сетите…

Шофьорските умения

Жените предпочитат сръчни джентълмени, които знаят как да се държат на пътя, карат спокойно и уверено. Напрегнатите шофьори създават стрес и лошо впечатление.

Срамежливостта

Всъщност много жени предпочитат срамежливи мъже, които не говорят много и не се перчат. За дамите това е доста секси! Освен това се чувстват спокойни и свободни да споделят повече със срамежливи мъже.

Липсата на коса

Оказва се, че за истинските дами косата няма значение. Много плешиви мъже са по-секси от мъже, които се радват на буйни коси, съобщава „АйУомън“. Реално мъжете без коса привличат дамите заради зрелия си вид и увереността им. Освен това има теория, че плешивите мъже са по-страстни и потентни в секса.

[ad id=“225664″]


image0 (9K)