НАЙ-НОВИ:

62-годишен охранител е стрелецът в метрото

Няма очевидци на инцидента

62-годишен охранител е стрелецът в метрото. Малко преди 14:30 часа той стреля по жена в мотрисата на метростанция „Летище София“, а след това простреля и себе си. Нападателят загина, а жертвата бе хоспитализирана в тежко състояние. Най-вероятната причина за кървавия инцидент е любовна драма.

Оръжието на престъплението е бил законно притежаван „Макаров“. Стрелецът, който е на 62 години, е работил към охранителна фирма. 55-годишната простреляна жена е в тежко състояние, с 4 огнестрелни рани и ѝ предстоят операции.

„Двете лица са установени по лични документи, но властите изчакват близките, които да потвърдят самоличността“, каза на брифинг градският прокурор Илияна Кирилова.

Предстои да се провери дали някой от двамата е имал билет за полет, имали ли са брак или лични отношения. И двамата живеят в София, като предстои да се види от кои метростанции са се качили.

Свидетели се разпитват, но те не са били преки очевидци на самата стрелба. Простреляните са открити от машиниста, след като направил завой с влакчето.

Директорът на СДВР Георги Хаджиев съобщи, че и нападната жена, и стрелецът не са били криминално проявени.

източник www.dunavmost.com ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Най-нови
Left Menu Icon