9 артикула от дамския гардероб, които подлудяват мъжете

Според учените, когато се срещаме с хора, ние ги оценяваме според 3 основни параметри: външен вид, глас и говор. Оказа се, че само 7% от първото впечатление зависи от темата на разговора, 38% – от гласа и тона, и цели 55% – от външния вид. Чрез прости изчисления и научни доказателства можем да заключим, че всички сме посрещнати по дрехите, както се казва в поговорката, а мъжете още повече от жените. Затова красивата част от човечеството трябва да вземе това знание „на въоръжение“, за да бъде винаги на върха.
Ще ви разкажем какъв вид женско облекло представя благоприятно своята господарка и предизвиква истински интерес у мъжкия пол. Разбира се, описаните опции не са панацея за всеки, все пак трябва да вземете предвид характеристиките на собствената си фигура и стил.
1. Сарафани


Може би е трудно да се измисли по-елегантен, деликатен и женствен тоалет от сарафан. Правилно подбран според фигурата, той буквално превръща жената в богиня. Ето защо през лятото мъжете стават по-смели и по-често поемат инициативата да се запознаят – невъзможно е да се откажат от импулса да се приближат до току-що минало момиче с великолепна рокля, която прегръща извивките на тялото или грациозно пърха на вятъра.
2. Тесни дънки

image0 (9K)


Тесните дънки изтъняват фигурата ви, удължават визуално краката ви и подчертават апетитните форми – защо не и приказка? И са много по-елегантни от клиновете, тъй като скриват недостатъците на фигуратата под плътен плат. Нещо повече, това е вид артикул от гардероба, за който е много лесно да вземете горнището и аксесоарите и да създадете завършен вид.
3. Пуловери


Уютните пуловери, особено оверсайз, правят визията много чувствена и в същото време ведра. Пуловерът дава да се разбере, че момичето е в хармония с външния си вид, може да си позволи да носи удобни дрехи, вместо да се показва и въпреки това да се чувства красиво и привлекателно.
4. Спортно облекло и конска опашка


Самият факт, че едно момиче може да обича спорта, й дава допълнителни точки в очите на мъжа. Видяхте ли логото на любимия си отбор на суичъра си? Още по-добре, но това е нова тема за разговор. Но основната тайна се крие във факта, че момиче в спортно облекло изглежда по-безгрижно и дружелюбно. Същото важи и за конските опашки. Разпуснатата коса е добра, но събраната коса също има редица предимства: те позволяват да се видят крехки рамене, тънка шия, малки уши. Може ли да има нещо по-женствено и изискано?
5. Рокля с цепка


Фактът, че в една жена е важна загадката, е отдавна известен факт. И този принцип най-добре се демонстрира от съблазнителните рокли и поли с висока цепка. Красивата кожа на бедрото, която се появява само от време на време, предизвиква интерес и привлича вниманието по-добре от всяко откровено мини. Само при всяка рокля трябва да бъдете по-внимателни с цветовете и шарките, за да не попаднете случайно в неудобна позиция.
6. Бейзболна шапка


За някои жени бейзболната шапка прави чудеса. Тя може да създаде образ на спокойно, атлетично, самоуверено момиче, излъчващо спокойна атмосфера, без никакви лудории. Ето защо, ако по-рано сте били скептични относно шапките и си спомняхте за тях само когато трябваше да прикриете мазна коса или да скриете неудачна прическа, може би си струва да преразгледате отношението си към тях.
7. Дънки с висока талия


Тези дънки, съответно, подчертават талията, което прави фигурата по-пропорционална и женствена. Като бонус те се фокусират върху бедрата, излагайки ги в най-добра светлина. Тази опция е особено подходяща за тези, които не обичат много тесни дънки и предпочитат нещо, което не е твърде ограничаващо.
8. Строга риза


Строга бяла риза, непретоварена с ненужни елементи, волани и колани, почти винаги прави впечатление. В крайна сметка тя създава образа на студена и непревземаема дама, но това само я прави още по-привлекателна. Разбира се, извън работното пространство, този елемент от гардероба може да се използва и за създаване на по-естествен и изискан външен вид – в комбинация с дънки, по-малко строга чанта, равни обувки.
9. Пола-молив


Полата-молив, заради кройката си и в комбинация с високи токчета, на практика принуждава момичетата да се движат по-бавно и плавно. Също така, такива поли, като правило, „заспиват“ на талията, което придава на фигурата форма на пясъчен часовник. Такъв образ почти моментално привлича вниманието както в офиса, така и при излизане, като се откроява сред останалите със специален пикантен шик.


Бонус: Не е тайна, че голата кожа привлича вниманието, но трябва да я използвате с голямо внимание и интелигентност. Например голите рамене и разкроената пола са приемливи и правят визията привлекателна и елегантна.
Но понякога, в опит да привлекат погледите момичетата отиват твърде далеч и предпочитат твърде къси рокли, твърде дълбоки деколтета и дори твърде ниски дънки, изпод които „надничат“ прашки.
Разбира се, продавачите следват примера на потребителите и дори създават съмнителни вариации на такова освободено облекло, както е на снимката по-горе. Но в такива случаи просто не е нужно да забравяте за здравия разум и да следвате сляпо модните тенденции.

Превод: Зарата

(Visited 84 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!