9 комикса, които показват, че летните почивки не винаги са в Турция или Тайланд

Най-доброто място за престой несъмнено е 4-звезден хотел. Тази опция е подходяща за тези, които обичат скъпото и са богати. А за тези, които нямат ваканция това лято или се нуждаят от евтино и весело, намерихме „страни“, където можете да отидете дори сега.
9. Обединено картофено емирство


И да прибирате реколтата, и да тренирате във фитнес, и да се печете на слънце – 3 в 1, едно от най-добрите решения за тази година.
8. Креватия


Когато ви кажат, че няма нищо по-хубаво от Малдивите, спомнете си колко забавно вие и котката ви ядохте сладолед и се обградихте с 10 вентилатора. Между другото, посоката на техния „вятър“ винаги може да се промени, но не и на островите.
7. Гъболандия


Винаги сте мечтали за рафтинг в планината или за изкачване на връх Еверест? Нито дума повече. Гъболандия – ранно ставане, тръгване за събиране на необичайни сувенири и търсенето им на най-неочакваните места. И не забравяйте за безопасността: в крайна сметка екстремни условия.
6. Островът на мръсните пясъци


На този остров можете не само да се отпуснете, но и да преминете през мисията на истински детектив и да разберете кой е бил тук преди вас. Даваме подсказка: отговорът започва с „прасето …“.
5. Кухнестан


Чудесно решение за тези, които винаги са мечтали да се изкъпят в турска баня, но искат да намерят по-бюджетен вариант. Включете котлона и започнете да готвите няколко ястия едновременно – борш, супа и някаква каша. Желаният ефект ще бъде постигнат, може би дори ще загубите няколко излишни килограма.
4. Папуа – Нов Гараж


Градският транспорт не е за вас, а редовният автобус както винаги е претъпкан? Има решение. Папуа – Нов гараж: възползвайте се максимално от времето си. Пъзели в духа на най-добрите автомонтьори според баща ти.
3. Работаленд


Получете възможността да станете работен блогър и да разкажете как минава денят ви – от първата сутрешна чаша кафе до „Работният ден приключи, утре се срещаме по същото време на същото място“.
2. Фрустранция


В тази страна ще се научите да визуализирате желания, без да напускате дома си. За да направите това, ще ви трябват умения за медитация и малко въображение и след няколко минути ще се озовете на желаното място. Вярно, само психически, но какво не можете да направите в името на една мечта.
1. Читайленд


Тази обиколка е подходяща за тези, които обичат да се потопят във фантастични измислени светове. Невероятно преплитане на съдби и много интриги, и всичко това може да бъде подправено с чаша изискано питие, което ще ви отведе в страната на безграничното щастие и релакс.

(Visited 48 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

image0 (9K)