Категория: Млади

Ралица Райкова. Тихата къща

Както ЗАРАТА писа, младата поетеса, 22-годишната Ралица Райкова е тазгодишният лауреат на наградата „Златното яйце“ от 38-мото издание на Националния младежки литературен конкурс „Веселин Ханчев“ в Стара Загора – за….

Училищна Телерик Академия отвори приема за безплатните си ИТ обучения за ученици в Стара Загора

Кандидатстването става онлайн до 10 октомври и не изисква предишни познания в областта Стара Загора, 1 септември 2021 г. – Училищна Телерик Академия – най-мащабната безплатна ИТ инициатива за ученици от….

Завърши проект № 2020-3-BG01-KA 105-094802 – Автентичност и социална интелигентност чрез изкуството

  На 19.08.2021 завърши проект по програма Еразъм+ „Автентичност и социална интелигентност чрез изкуствата“. Идеята за проекта възникна при среща с млади хора от България в риск от социално изключване,….

Проект „Автентичност и социална интелигентност чрез изкуствата“ще стартира в Стара Загора

Фондация Жарава и две партньорски организации инициират проект със заглавие „Автентичност и социална интелигентност чрез изкуствата“. Идеята за проекта възникна при среща с млади хора от България в риск от….

Виктория стана 11-та на Евровизия, триумф за Италия

Италия спечели най-много гласове от публика и жури и триумфира на тазгодишното издание на Евровизия 2021, което се проведе в Ротердам. За победата на рокаджиите от група Maneskin най-голямо влияние….

„Всеки заслужава да има приятел“. Джулиана Фетерман и приложението за хора със специални потребности

Джулиана Фетерман с брат си Майкъл Намирането на приятели не е най-лесната работа за Майкъл Фетерман. Той има аутизъм и Синдром на хиперактивност и дефицит на вниманието. Липсват му уменията,….

Иван Карастоянов, който вижда все по-слабо, но всеки ден печели битката срещу отчаянието

Той е изключение от правилото, че хората с увреждания не могат да си намерят работа. Иван Карастоянов не е спирал да работи, но зад това стоят твърде много усилия и….

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!