Категория: Платени публикации

Palms Bet разширява портфолиото си с игри на нов български производител

Пътят към успешното развитие на дигитална платформа е осеян с препятствия, особено в сегашната ситуация и жестоката конкуренция на пазара. Затова онлайн операторите непрекъснато се развиват, инвестират в нови продукти….

Сдружение с нестопанска цел „Местна инициативна група Брезово, Братя Даскалови” проведе широка информационна кампания

Сдружение „МИГ Брезово, Братя Даскалови” Адрес: гр.Брезово 4160 обл. Пловдив ул. „Георги Димитров”№ 25, ет. 4 www.mig.brezovo.bg; ел. поща: [email protected] Административен договор № РД50 – 72/22.03.2023 г. за предоставяне на….

Сдружение „МИГ Брезово, Братя Даскалови“ разработва своята нова стратегия за водено от общностите местно развитие за периода 2023-2027 г.

Сдружение „МИГ Брезово, Братя Даскалови” Адрес: гр.Брезово 4160 обл. Пловдив ул. „Георги Димитров”№ 25, ет. 4 www.mig.brezovo.bg; ел. поща: [email protected] Административен договор № РД50 – 72/22.03.2023 г. за предоставяне на….

Покана за свикване на Общо събрание от УС на Сдружение „Местна инициативна група Брезово, Братя Даскалови”

ПОКАНА Управителният съвет на Сдружение „Местна инициативна група Брезово, Братя Даскалови”, на основание чл. 26 от ЗЮЛНЦ и чл. 9, ал. 2 от Устава на Сдружението, свиква Общо събрание на….

Credissimo – отново партньор на „Да изчистим България заедно“ 2023 г.

Служителите на компанията ще почистят столичния парк „Здраве“ и ще реновират детската площадка и парковото оборудване За поредна година Credissimo е партньор в инициатива на BTV Media Group „Да изчистим….

Известни прозвища в хазарта- уникални прозвища на играчи и игри

Известни хазартни псевдоними – уникални прякори за играчи и игри Още от ученическите години много от нас получават прякори, които носим през целия си живот. Някои от тези прякори са….

James Nicholson – перфектен бранд за работно облекло на служителите ви

Как ще бъдат облечени служителите по време на работа, зависи от условията на труд и от политиката на фирмата. Работното облекло е и доказано ефикасен начин да се брандира съответната….

Как да намерите първата си работа? Какво трябва да знаете?

Търсенето на първа работа е вълнуващ и в същото време стресиращ процес. Как да се подготвите за своето дебютно интервю? Има няколко универсални съвета, които е добре да следвате. Те….

Здрава кожа – красива кожа. Важно е познаване на UV-филтрите и дерматокозметиката

Здравата кожа е неделима част от красотата. За да запазим кожата си здрава и младежка, е важно да разберем влиянието на ултравиолетовите лъчи и да използваме слънцезащитни продукти с  UV-филтри…..

Кои държави се доближиха до класиране на Евро 2024 в квалификациите през юни?

С изиграването на европейските квалификации през месец юни бе сложен и край на сезон 2022/23 в европейския футбол. Някои държави направиха крачка напред към класиране на Евро 2024 в Германия….