Категория: Бизнес

Бизнес новини, последни иновации и личности в областта на бизнеса.

Сдружение „МИГ Брезово, Братя Даскалови“ с прием по мярка 21 от СВОМР

Приложение към Решение от 6/25.10.2022 г. на УС на СНЦ „МИГ Брезово, Братя Даскалови“ О Б Я В А За прием на проектни предложения към Стратегията за водено от общностите….

Сдружение „МИГ Брезово, Братя Даскалови“ с втори период на прием по подмярка 7,4 от СВОМР

Приложение към Решение от 19.07.2022 г. на УС на СНЦ „МИГ Брезово, Братя Даскалови“ О Б Я В А За прием на проектни предложения към Стратегията за водено от общностите….

Сдружение „МИГ Брезово, Братя Даскалови“ с втори период на прием по подмярка 7,2 от СВОМР

Сдружение „МИГ Брезово, Братя Даскалови” Споразумение за изпълнение на СВОМР №РД50-138/21.10.2016 Г. Приложение към Решение от 19.07.2022 г. на УС на СНЦ „МИГ Брезово, Братя Даскалови“ О Б Я В….

Община Стара Загора представи възможностите на града пред Индийско-българска бизнес камара

Община Стара Загора представи възможностите на града пред Индийско-българска бизнес камара, съобщиха за ЗАРАТА Стара Загора посрещна делегация от Индийско-българска бизнес камара. Посолството на Република Индия в Република България бе….

Два дни в Стара Загора разкриваха тайните на успешния дигитален маркетинг

Два дни в Стара Загора разкриваха тайните на успешния дигитален маркетинг, съобщиха за ЗАРАТА Двудневен семинар „Digital4StaraZagora” събра близо 200 души участници под липите. В залата на Културен център „Стара….

ТЕЦ AES Гълъбово е напълно готова за експлоатация през зимния сезон

ТЕЦ AES Гълъбово е напълно готова за експлоатация през зимния сезон, съобщиха за ЗАРАТА Централата приключи успешно годишните планови ремонти и на двата блока и осигури въглищен запас, който е….

ВяЕЦ „Свети Никола“ генерира 7% повече електроенергия за деветмесечието на 2022 г.

През септември тази година най-големият вятърен парк в България бележи ръст в производството на зелена електроенергия с 13% спрямо август Повишение на произведената зелена енергия през първите 9 месеца на….

10 съвета за това кой часовник да изберете за ежедневието си

Носенето на часовник е не само от съществено значение, за да сте сигурни, че винаги сте навреме за вашите срещи или планирани мероприятия, но също така силно подчертава облеклото, което….

Какво трябва да знаем за разрешителното за ловно оръжие? 

Какви условия е необходимо да бъдат изпълнени, за да ловуваме напълно легално и да спазваме всички правила? Този въпрос вероятно е излишен за тези, които редовно упражняват една от най-древните….

Компания от Литва посрещат в Индустриална зона „Загоре“

Компания от Литва посрещат в Индустриална зона „Загоре“, съобщиха за ЗАРАТА Инвеститор от Литва избра Индустриална зона „Загоре“, за да развива стартъп производство на специализирана технология в услуга на хранително-вкусовата….

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!