Категория: Изпрати новина

Изпратени от Вас съобщения, снимки, видеоматериали за проблеми, новини, събития.

Поредна вандалщина в Стара Загора: Край Стария чинар вече не изглежда така (СНИМКИ)

В рубриката „Изпрати новина“ на ЗАРАТА се получиха няколко снимки, направени днес, които за жалост няма с какво да ни зарадват, напротив. Наш читател е направил сутрешната си разходка в….

Изкъпи се, бе колега! Миришеш!

В рубриката „Изпрати новина“ на ЗАРАТА получихме оплакване от жител на старозагорското село Дълбоки, който, за радост с чувство за хумор, описва неволите на дълбочани относно недостатъчното водоподаване в селото…..

15 от най-предлаганите из интернет петиции. Вижте кои са те.

Стана модерно да се подписват петиции по електронен път. За всякакви каузи. И когато подпишеш една интернет ти предлага веднага да подпишеш втора, а след това и трета. Ето какво….

Тролей №36 не можа да спусне рампата, за да се качи инвалидна количка

В рубриката „Изпрати новина“ на ЗАРАТА получихме снимка от спирка „Верея“ на градския транспорт в Стара Загора, където наш читател е станал свидетел на следната ситуация: Жена в инвалидна количка….

В Стара Загора: Колата се заби с такава скорост в дървото, че грохотът беше оглушителен (СНИМКИ))

За тежка катастрофа в Стара Загора съобщи в рубриката „Изпрати новина“ на ЗАРАТА очевидец. Около 19,30 часа тази вечер джип „Мерцедес“ ML е сякъл пътя на „Ауди“, движещо се в лявата лента….

Преживяно в Стара Загора – не е за гнусливи хора!

В рубриката „Изпрати новина“ на ЗАРАТА получихме гневно писмо от старозагорец, описал ужасното си преживяване на един кафе автомат в Стара Загора. Ето какво разказва нашият читател: „Вчера, по огромно….

Гневни старозагорци срещу метенето на липов цвят от улиците на града

В редакцията на ЗАРАТА почти всеки ден през последните седмици се получават сигнали и снимки на мургави събирачи на липов цвят, които го смитат от улиците и пълнят изсъхналия вече….

ВНИМАНИЕ! Пътят от старозагорското село Оряховица към града е под вода

В рубриката „Изпрати новина“ на ЗАРАТА получихме снимки с коментар на старозагореца Калоян Иванов, който е пътувал в отсечката село Оряховица-Стара Загора. Мъжът разказва, че пътят след разклона от селото….

Eдинственото дружелюбно същество в хотела беше едно коте

Фирма предлага ваучери за 38 лв с нощувка вечеря и закуска в „Спа хотел Костенец“. Решаваме, че офертата си струва и закупуваме ваучери. Пристигаме на уреченото място и ни посреща….

Само дето бихме тъпана: Новите шахти са добре на снимка, ама я минете с колата

Да-а, добре изглежда на снимка кръстовището между улиците „Христо Ботев“ и „Ангел Кънчев“ след ремонта на щръкналите капаци на старите шахти, но на картинка не е като да минаваш оттам….

Бебе пътува самò във влак: баща му го оставил, за да изпуши цигара, и не се върнал

Това е едно от четените заглавия днес в интернет пространството. И нямаше да е новина, ако не бяха разгорещените дебати по въпроса за домашното насилие. Биенето на шамари на детето….