Категория: Избори за НС 2021

Арх. Виктория Грозева, кандидат-депутат от ГЕРБ – СДС: Чирпан има нужда от перспективи за млади и можещи хора

„Чирпан заслужава да има работеща индустриална зона. Така младите хора ще имат бъдеще тук. Това за нас е изпълнима цел. Нужно е стабилно управление, отговорни действия и мисъл за хората“….

Старозагорските общински съветници от ГЕРБ дариха средства за новостроящ се храм

Общинските съветници от ГЕРБ – Стара Загора направиха дариха лични средства за новоизграждащия се храм „Св. Мина“ в кв. „Кольо Ганчев“. В неделния ден те се запознаха с хода на….

Веселин Марешки: Дейността за Левски е мерило за патриотизъм

„Поклон, Апостоле! Твоят гений, твоят патриотизъм, чистотата на идеалите ти са светъл пример! Твоята дейност за България е мерило за смелост, чест, родолюбие и почтеност! Дано сме достойни за саможертвата….

КРЪСТИНА ТАСКОВА: ВОЛЯ СЕ ПРЕДСТАВИ ДОСТОЙНО, ИМАМЕ ПОТЕНЦИАЛ ДА ДОНЕСЕМ ПРОМЯНАТА

„Бъдете горди от ВОЛЯ! Направихме силна кампания и след анализ и на районите, и на мажоритарно получената подкрепа за нашите кандидати във всички листи от преференциите, се вижда, че сме….

Марин Льо Пен изпрати писмо на Марешки с пожелание за успех в неделя

Тя покани лидера на ВОЛЯ да подкрепи новото европейско обединение в защита на семейните и християнски ценности Най-одобряваният политик във Франция – г-жа Марин Льо Пен, която е президент на….

ПАТРИОТИТЕ ЗАКРИВАТ КАМПАНИЯТА С ГОЛЯМ КОНЦЕРТ ДНЕС В 19,30 ЧАСА

Звезди на българската музика ще пеят в Синдикалния дом от 19,30 часа Нелина, Силвия Кацарова, Теди Кацарова и Мария Петрова ще пеят пред старозагорската публика тази вечер в залата на….

ПАТРИОТИТЕ ОТ СТАРА ЗАГОРА НА ПРОТЕСТ СРЕЩУ ГРАБЕЖА НА МОНОПОЛИТЕ!

ТРИТЕ ПАРТИИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ, ВДИГНАХА БЪЛГАРИЯ СРЕЩУ СКОКА НА ЦЕНИТЕ Представители на „Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“ от Стара Загора се включиха в протеста на….

ДЕСЕТКИ БЪЛГАРИ ПИШАТ НА МАРЕШКИ ЗА ПОСКЪПВАНЕТО НА ХРАНИ И УСЛУГИ

В момента само в бензиностанциите на Марешки горивото е под 2 лв. Драстично повишение на много хранителни стоки и услуги се наблюдава в цялата страна. За това алармираха десетки потребители….

БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ: ДА СРУТИШ „ПИРОГОВ” ЗНАЧИ ДА СРУТИШ ЦЯЛАТА ЗДРАВНА СИСТЕМА

Категорично заставаме в подкрепа на лекарите и медицинските сестри в „Пирогов”! Настояваме служебния премиер да се намеси и да спре реваншизма на здравния министър, е позицията на коалицията „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ….

КРЪСТИНА ТАСКОВА ОГЛАВИ СЪВЕТА ПО КОАЛИЦИОННА ПОЛИТИКА НА ВОЛЯ

ЩЕ КООРДИНИРА КАМПАНИЯТА НА ПАРТИЯТА В ЦЯЛАТА СТРАНА Кръстина Таскова- депутат от Стара Загора в 44-то Народно събрание, беше избрана за председател на Съвета по коалиционна политика на партия ВОЛЯ…..