Категория: Скучно ми е

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“: Емине продължава да се притеснява за Зейнеп

Джемиле казва на Нух за молбата на Бенал. Съпругът й не е съгласен да последват Бенал. Нух се опитва да обясни на Джемиле, че иска заедно да изградят семейството си…..

Днес в „Не ме оставяй“ ще видите: Мелтем продължава да се преструва на луда

Тарък заявява на психиатъра, че е неспособен да поеме грижите за болната Мелтем и затова е предплатил престоя й в клиниката за една година. Злодейката продължава да се преструва на….

Тази вечер в „Опасно изкушение“: Женското отмъщение между Ендер и Шахика набира скорост

Халит обвинява Надир за това, че е казал на Йълдъз за връзката му с Лейля. Йълдъз напуска имението и се мести при Емир. Халит отива при нея, за да поговори ….

Днес в „Не ме оставяй“: Джансу се чувства омърсена, след като е преспала с Бора

Ведат заявява на Зейнеп, че официално иска Хюлия за съпруга. Девойката „дава“ майка си на баща си. Тарък извършва домакинската работа, а Съла го наблюдава и му предлага да му….

Тази вечер в „Не пускай ръката ми“: Сумру настройва Дамла срещу Азра

Азра обвинява Дженк, че е откраднал една година от живота й. Фериде обяснява на Арда къде е сгрешил спрямо семейството си и това на Дамла. Дженк решава да вземе Азра….

Тази вечер в „Не пускай ръката ми“: Азра казва на Баръш, че Сумру е вредна за него

Фериде се съмнява в Баръш. Тя мисли, че той стои зад Сумру. Азра се опитва да обясни на Баръш колко е вредна Сумру за него. Баръш обвинява момичето, че вече….

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!