Категория: Скучно ми е

Джизъса и Златка бягат да се подмладяват

На специална терапия за подмладяване се подложиха Златка Райкова и половинката й Благой Георгиев. Двамата са посетили семейно столична клиника, където им били поставени венозно банки с различни витамини, научи….

Мъйнов влиза в „Капките“, Вики „Евровизия“ – също

Виктория Георгиева, българската звезда от „Евровизия“ по време на Ковид, влиза в „Капките“ – десето издание на най-гледаното телевизионно шоу, научи ЗАРАТА. Виктория, която представляваше страната ни не „Евровизия“ хванала….

Легендата Ласка Минчева – много тежко болна и забравена

Състоянието на легендарната тв режисьорка Ласка Минчева, която тази година навърши 80 години, се влошава от ден на ден, алармира единственият й роднина – племенника й Атанас Михайлов. Преди 3….

Интригите в „Доктор Чудо“: Ферман не дава на Дамла да оперира, а се доверява на Али

Кавълджъм се опитва да покаже колко много е помагала в детството си. Белиз я упреква за цялата й алчност. Кавълджъм е направила аборт, за да не вземе болницата от заварената….

В „Не ме оставяй“ днес: Колежките на Съла се маскират и я пребиват с прътове

Колегите на Емре в операционната му казват, че ако не побързат да извадят бебето, рискуват Зейнеп да умре. По нареждане на Мелтем колежките на Съла се маскират и я пребиват….

В епизода „Опасни улици: Мнима детегледачка отвлича бебето на Башак и Енгин

Тази вечер в епизада ще видите: Ръза се преструва, че му е лошо и нокаутира единия от затворницитe. Бащата на Пънар се връща в залата и открива стрелба по престъпниците…..

Дядото на Нети – двойник на Пол Нюман

Актрисата и певица Антоанета Добрева-Нети публикува в социалната мрежа снимка на дядо си като млад, отбелязвайки изключителната му прилика с холивудската звезда Пол Нюман, видя ЗАРАТА. За има-няма 6 часа….

Теди Велинова си лепяля хапчета по кожата

Вместо да пие хапчета и витамини по редовния начин през устата, Теди Велинова вече е фенка на нещо друго. Тя приема добавки чрез „трансдермален пластир“, което е префърцуненият начин да….

Бащата на Лолита не искал и да чуе за Григор?

Бащата на руската перла Лолита Османова – Елдар, е против годежа и евентуален брак на дъщеря си с българската тенис звезда Григор Димитров, пишат медиите в Москва. Лолита придружава Гришо….

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!