Категория: Скучно ми е

Тази вечер в „Почукай на вратата ми“: Серкан моли Еда каквото и да прави с Ефе да не е пред очите му

Пъръл е щастлива, че момичетата са на рождения й ден. Алптекин иска Серкан да му даде възможност, за да поправи нещата. Серкан му отговаря, че не може да направи нищо…..

Тази вечер в „Опасно изкушение“: Халит съветва Кая да свикне с войната между Ендер и Шахика

Халит дава обещание на Йълдъз, че ще чака колкото е необходимо, за да вземе решение за връзката им. Той продължава да бъде настоятелен, но Йълдъз продължава да се колебае. Ийт….

Днес в „Не ме оставяй“: Зейнеп разбира, че Емре й е изневерявал месеци наред

Тарък научава, че Съла е отишла в гинекологичната клиника, за да направи аборт, но внезапно е припаднала. Младежът веднага тръгва натам, а Мелтем хуква след него. Есин посещава дома на….

Тази вечер в „Опасно изкушение“: Отвличането на Зехра- кой го организира?

Полицаите зарязват Зехра по средата на пътя. След това Мерт и Керим я спасяват. Керим я кара да се обади на Халит. Ендер продължава да вярва, че Шахика е измислила….

Тази вечер в „Ямата“: Саадетин отива в Ямата и хвърля граната в едно кафене

Убиецът се опитва да застреля лежащия в леглото. Ямач се намесва и го обезврежда. Идва изпратената от Селим охрана. Ямач благодари на журналистката и я изпраща. Казва на другия охранител….

Тази вечер в „Опасно изкушение“: Шикозното парти в новата къща на Халит

Асуман разговаря с Халит. Той й обещава, че няма да допусне Йълдъз да бъде нещастна. Керим отива в офиса на Йълдъ, за да й помогне с презентацията, която трябва да….

Тази вечер във „Влад“: Влад предлага на хакер пари, за да открият локацията на Ивана

Влад разказва на Разван, че Тутеану е обсебен от историята за Адриан. Допълва, че не иска прокуратурата да се меси в бизнеса му. Разван си мисли, че е получил мръсни….

Тази вечер в „Опасно изкушение“: Ендер се извинява на Шахика с половин уста

Шахика е обидена на Кая и решава да си тръгне, защото Ендер я обвинява, че е отровила Надир и Ийт. Шахика казва на прислужницата да й приготви багажа, но настъпва….

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!