Категория: Кексът и гладът

Само името му звучи чуждоземско, иначе на българска трапеза изглежда прекрасно!

Всъщност „Раклет“ е швейцарско краве, полутвърдо сирене. В сурово състояние то мирише малко неприятно за българския вкус, но като се опече е божествено! За това прекрасно сирене е измислен специален….

Експлозия от вкус и аромат – лучени бомбички с кайма

Без лук кулинарията е немислима. Лукът придава приятен, специфичен вкус на ястията, плътност и аромат. Има много и интересни рецепти за ястия със стар лук. Ще ви предложим една рецепта….

Пица с тиквички – лесни и вкусно с малко калории

В разгара на летния сезон, скарата върви  с бирата, но пък  и тиквичките се съчетават страхотно. Предлагаме ви една лесна рецепта с тиквички, която можете да си приготвите. И в….

По-различен начин да приготвим хрупкави и вкусни тиквички със сиренá

Я да разнообразим познатите рецепти за пържени тиквички, тиквички с ориз, пълнени тиквички… Едно по-различно предложение за приготвяне на познатия зеленчук: [ad id=“225664″] Необходими продукти: 2 тиквички моцарела или всякакви други….

Прекрасно Телешко по Бургундски по рецепта на Джулия Чайлд, представено от шеф Пешков

Мина ли ви вече Великденско-Гергьовденското хапване? Сигурно. Сега мечтаете ли си за нещо вкусно, което да е по-различно от всекидневните манджи? Вероятно. Ще се влюбите ли в това ястие? ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!….