Категория: Социални диагнози

Изследване: БСП е най-проруската партия сред основните сили в Европарламента

На събития на БСП често се появява знамето на Руската федерация България е най-прокремълската страна в Централна и Източна Европа (ЦИЕ), а БСП е най проруската партия сред основните европейски….

Социолог: Гражданите се съмняват в прекия резултат от европредседателството

Хората не могат да преведат външнополитическите успехи, които този форум може да донесе в преодоляване на вътрешните и социалните проблеми на държавата [ad id=“263680″] Българите приемат позитивно председателството и очакванията….

Първан Симеонов: ДПС е в полуопозиция

Той прогнозира, че европредседателството няма да е лесно [ad id=“263680″] „ДПС е в полуопозиция на управляващите – политически е в опозиция, но икономически е партньор.“ Това каза в предаването „Лице….

Илиян Илиев: СПАСИТЕЛИ ОТ ПЛАЖА ЩЕ СПАСЯВАТ СТАРА ЗАГОРА

През изминалата седмица една събитие огря с гордост небосклона на старозагорския политически живот. Според информация, публикувана в социалните мрежи, един Политик, сътворил чутовен подвиг, достоен да се запише със златни….

Участието на българските спортисти днес на Олимпиадата

България продължава да няма медал на Олимпиадата в Рио де Жанейро, но днес ще видим в действие някои от спортистите, на които възлагаме най-големи надежди за добро представяне. Сестрите Габриела….

QUIS CUSTODIET IPSOS CUSTODES (Кой ще ни пази от пазачите)?

Уважаеми Приятели, Неприятели, Заблудени люде, Интриганти, Клюкари, Оттявлени врагове и всички останали, НАП излезе с информация, че собствениците на луксозни автомобили, укрили над 1 млн. лева данъци. Въпросът е, че….

Илиян Илиев: Идва ли краят на света заради охлювите…?

В недотам дългата ми история като Преподавател, обяснявах на студентите, че ако ДЕМОКРАЦИЯТА БЕ ДОБРА ФОРМА НА УПРАВЛЕНИЕ, ПРИРОДАТА ЩЕШЕ ДА Я ИЗБЕРЕ ПРЕДИ 700 МЛН ГОДИНИ. Уви, въпросната Природа….

Илиян Илиев: СОРОСОИДЪТ МИ Е МНОГО ПО-ДОБЪР ОТ СОРОСОИДА ТИ

От има-няма 3 месеца, целият пазар на Соросоиди и Патриоти в Стара Загора се обърка. Странни работи почнаха да се случват. Те забавляват Социото, карайки го да вярва, че има….

СОЦИАЛНИ ДИАГНОЗИ /16.06.2016г. – ТВ ЗАГОРА (Видео)

1. Коментар на гражданина ИБРИКЧИЯТА – ЕДНА ДОСТОЙНА ПРОФЕСИЯ 2. Аутопсия с Ваня Сотирова – Зам. Кмет на Община Стара Загора 24 МАЙ – НАЙ-БЪЛГАРСКИЯТ ПРАЗНИК И ДЕЛНИЦИТЕ В БЪЛГАРСКОТО….

Илиян Илиев: ПРОЗОРЕЦЪТ НА ОВЕРТОН И КАК ДА СКОЧИМ ПРЕЗ НЕГО КЪМ СМЪРТТА

Напоследък има доста обикновени хора, които седят и се чудят, как така идеи, философии, отричани до вчера социални извращения, днес вече се превръщат в норма за Обществото. Отговорът не е….

СОЦИАЛНИ ДИАГНОЗИ /09.05.2016г. – ТВ ЗАГОРА (Видео)

1. КОМЕНТАР НА ГРАЖДАНИНА За „нетолерантните българи“ в Раднево, които си мислят, че имат равни права с циганите. За виновната агитка на „Берое“, предизвикваща проблемите в държавата. Кой и как….

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!