Категория: Здраве

Здравни новини от сферата на здравеопазването, информация за заболявания, лечение, иновации, представяне на лекари и лечебни заведения, здраве и природосъобразен живот.

Психологът Стела Василева: В България все по-често се срещат деца с различен тип проблеми с говора

ЗАРАТА ви представя Стела Василева – специалист с иновативен и действен подход при решаване на широк кръг проблеми – от изграждане на фирмени екипи, до работа с деца със специални….

7 грешки в грижата за кожата, които ускоряват процеса на стареене

Понякога изглежда, че за да направите кожата мека и гладка, за да възстановите сияещия й вид, се нуждаете от страхотни пари и сложни процедури. Но не е така. Събрахме най-често….

Програма „Сърдечни приятелки“ идва в Стара Загора

Програма „Сърдечни приятелки“ идва в Стара Загора, съобщиха за ЗАРАТА Фондация „Нана Гладуиш – Една от 8“ ще бъде в Стара Загора със своята програма „Сърдечни приятелки“, за да подкрепи….

Благотворителен концерт “Заедно за Снежка” ще се проведе днес в Гурково

Благотворителен концерт “Заедно за Снежка” ще се проведе днес в Гурково, научи ЗАРАТА. Да ПОМОГНЕМ! Благотворителен концерт “Заедно за Снежка” ще се проведе на 17 май от 18:30 часа в….

„Боядисай яйце, спаси детско сърце“ събира средства за Клиниката по неонатология

Великденски базар „Боядисай яйце, спаси детско сърце“ събира средства за Клиниката по неонатология към УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович“ в Стара Загора, научи ЗАРАТА По случай предстоящите Великденски празници Ротарианското….

9 мита за зимата, в които вярвахме дълго време, но те не струват и пет пари

Свързваме зимата с Нова година, миризмата на мандарини, коледни елхи и шейни. А също и с безкрайни забрани и инструкции от родителите: слагайте шапка, дишайте през носа, не носете тънки….

Кръводарителска акция „Сподели силата си, дари кръв!“ се провежда в Стара Загора

Кръводарителска акция „Сподели силата си, дари кръв!“ се провежда в Стара Загора, съобщиха за ЗАРАТА дНЕС (26 януари) от 8.30 до 11.30 часа във фоайето на зала „П.Р.Славейков“ се провеЖда….

Заболеваемостта от ковид в Стара Загора рязко скача

През последната седмица се наблюдава тенденция за рязко увеличаване на случаите на COVID-19, като заболеваемостта за област Стара Загора е 1643,22 случая на 100 000 население. Заболелите са от различни….

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!