Категория: Здраве

Здравни новини от сферата на здравеопазването, информация за заболявания, лечение, иновации, представяне на лекари и лечебни заведения, здраве и природосъобразен живот.

Хората, които не са реимунизирани срещу дифтерия, да се обърнат към личните си лекари

Към 26.09.2022 г., по данни от Европейския център за превенция и контрол на заболяванията, от седем държави членки на ЕС са съобщени 92 случая на дифтерия за настоящата година. Заболелите….

От 13 септември започва поставянето на комбинираната ваксина срещу COVID-19

От 13 септември бустерна доза от адаптираната иРНК ваксина на Pfizer/BioNTech може да бъде поставена в имунизационните кабинети, разкрити в област Стара Загора: Общопрактикуващите лекари РЗИ – Стара Загора, ул…..

Меджидиев нямал забележки в лечебно-диагностичен план към УМБАЛ в Стара Загора, но имал към администрацията

Меджидиев нямал забележки в лечебно-диагностичен план към УМБАЛ в Стара Загора, но имал към администрацията на болницата. Същата е оценката за болниците в Сливен и Бургас, научи ЗАРАТА Министърът на….

45-годишен баща на две деца се бори с коварно заболяване

Георги Колеолов е от Русе. Проблемите за него започват през лятото на 2020 година, когато получава силно главоболие и нарушена координация. Изследванията показват голям мозъчен тумор, който е опериран незабавно…..

11 храни, които никога няма да видите в диетата на диетолог

За да не се измъчвате с изтощителни диети, съвременните диетолози препоръчват да се придържате към правилното хранене и физическата активност. Специалистите в тази област изработват цели карти и таблици на….

Приключи обществената инициатива „Да помогнем на Комплексен онкологичен център – Стара Загора“

Успешно приключи обществената инициатива „Да помогнем на Комплексен онкологичен център – Стара Загора“, съобщиха за ЗАРАТА Успешно приключи обществената инициатива „Да помогнем на Комплексен онкологичен център – Стара Загора“. Благодарение….

Психологът Стела Василева: Причините за късното проговаряне. Методи, това да се случи

Причините за късното проговарен могат да са най-различни, казва Стела Василева за ЗАРАТА: Ако разглеждаме нещата списъчно и вие можете да се изгубите сред множеството статиии, които описват разнообразните възможности….

Облекчете ставните болки с този колаген

В последните няколко години колагенът Forlife е сред най-търсените добавки за облекчаване на ставна болка, намаляване на бръчките и поддържането на здрави и красиви коса и кожа. Хиляди доволни клиенти….

Психологът Стела Василева: В България все по-често се срещат деца с различен тип проблеми с говора

ЗАРАТА ви представя Стела Василева – специалист с иновативен и действен подход при решаване на широк кръг проблеми – от изграждане на фирмени екипи, до работа с деца със специални….

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!