Категория: Здраве

Здравни новини от сферата на здравеопазването, информация за заболявания, лечение, иновации, представяне на лекари и лечебни заведения, здраве и природосъобразен живот.

11 храни, които никога няма да видите в диетата на диетолог

За да не се измъчвате с изтощителни диети, съвременните диетолози препоръчват да се придържате към правилното хранене и физическата активност. Специалистите в тази област изработват цели карти и таблици на….

Приключи обществената инициатива „Да помогнем на Комплексен онкологичен център – Стара Загора“

Успешно приключи обществената инициатива „Да помогнем на Комплексен онкологичен център – Стара Загора“, съобщиха за ЗАРАТА Успешно приключи обществената инициатива „Да помогнем на Комплексен онкологичен център – Стара Загора“. Благодарение….

Психологът Стела Василева: Причините за късното проговаряне. Методи, това да се случи

Причините за късното проговарен могат да са най-различни, казва Стела Василева за ЗАРАТА: Ако разглеждаме нещата списъчно и вие можете да се изгубите сред множеството статиии, които описват разнообразните възможности….

Облекчете ставните болки с този колаген

В последните няколко години колагенът Forlife е сред най-търсените добавки за облекчаване на ставна болка, намаляване на бръчките и поддържането на здрави и красиви коса и кожа. Хиляди доволни клиенти….

Психологът Стела Василева: В България все по-често се срещат деца с различен тип проблеми с говора

ЗАРАТА ви представя Стела Василева – специалист с иновативен и действен подход при решаване на широк кръг проблеми – от изграждане на фирмени екипи, до работа с деца със специални….

7 грешки в грижата за кожата, които ускоряват процеса на стареене

Понякога изглежда, че за да направите кожата мека и гладка, за да възстановите сияещия й вид, се нуждаете от страхотни пари и сложни процедури. Но не е така. Събрахме най-често….

Програма „Сърдечни приятелки“ идва в Стара Загора

Програма „Сърдечни приятелки“ идва в Стара Загора, съобщиха за ЗАРАТА Фондация „Нана Гладуиш – Една от 8“ ще бъде в Стара Загора със своята програма „Сърдечни приятелки“, за да подкрепи….

Благотворителен концерт “Заедно за Снежка” ще се проведе днес в Гурково

Благотворителен концерт “Заедно за Снежка” ще се проведе днес в Гурково, научи ЗАРАТА. Да ПОМОГНЕМ! Благотворителен концерт “Заедно за Снежка” ще се проведе на 17 май от 18:30 часа в….

„Боядисай яйце, спаси детско сърце“ събира средства за Клиниката по неонатология

Великденски базар „Боядисай яйце, спаси детско сърце“ събира средства за Клиниката по неонатология към УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович“ в Стара Загора, научи ЗАРАТА По случай предстоящите Великденски празници Ротарианското….

9 мита за зимата, в които вярвахме дълго време, но те не струват и пет пари

Свързваме зимата с Нова година, миризмата на мандарини, коледни елхи и шейни. А също и с безкрайни забрани и инструкции от родителите: слагайте шапка, дишайте през носа, не носете тънки….

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!