България

Акценти на ЗАРАТА на 22 май 2019 година

И Чане, и Милена, и Валентин, били убити от наркомафията. Цивилни ченгета щъкат из Костнец

Разследването на убийствата в Костенец,  занимаващи България вече две седмици и докарали в градчето под Рила кажи-речи почти целия ресурс на родната полиция и жандармерия, е на път да стане на парчета и да тръгне от нулата.

Обрат! Възмездяват с по 50 бона близките на загиналите в касапницата край Своге

Компанията Бул Инс е готова да изплати обезщетения от 50 000 лева на близките загинали край Своге в тежката катастрофа от миналото лято. Вчера стана ясно, че застрахователят е изплатил едва по 10 лева на роднините. Днес от Бул Инс съобщиха, че ще преосмислят решението си и да изплати минималната сума по закон 50 000 лева.

Пенка от “Орландовци” – умъртвена след двучасов зверски побой

Жената, намерена мъртва в столичния квартал Орландовци, е водила скитнически начин на живот. Извършвала е множество кражби в близко хале. Там са намерени бухалки, по които е имало кръв.

Роми се клаха насред София

Свидетелката на кървавата драма обяснила, че на място гъмжи от полиция. Точните причини за кървавата свада все още не са ясни. Не се знае и какво е състоянието на пострадалия, както и има ли задържан.

Черната Златка отсвири мъжа си!

Засега Златка мълчи каква е причината за края на семейната идилия. Близки споделят, че е въпрос на време двамата отново да се съберат, тъй като това не е първата им раздяла.

Напрежение в небето! Американски изтребители “ескортираха” руски бойни самолети

Военни самолети на САЩ са прехванали шест руски военни самолета при навлизане в буферна зона край бреговете на щата Аляска. Това съобщиха американските военни. Те твърдят, че през цялото време руските самолети са останали в международно небе, предаде ДПА.

Ще опандизят ли сина на Аня Пенчева?

Затвор заплашва един от най-добрите ни състезатели по мотокрос Ангел Караньотов, който – както е известно – е син на светската двойка Аня Пенчева и Ивайло Караньотов. Вчера писахме, че той бе задържан, след като заедно с гаджето си Ива Русинова, се замесиха в кърваво меле. Екшънът се разиграва в неделя вечерта на летището в Сапарева баня.

До 27 градуса в четвъртък

Сутринта ще е предимно слънчево, а още към обяд над Западна, а до края на деня и над останалата част от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На места ще превали и прегърми.

Хороскопът ви за 23 май вече е тук

Избягвайте покупки за дома си на лизинг или такива, които някой ви предлага с отстъпка или на промоция, тъй като много скоро ще останете разочаровани от решението си.

 

 

 

 

Елена Дюлгерова

Усмивката, която изпращаш, се връща обратно при теб.

Recent Posts

Главчев: Служебното правителство няма да влиза в политически страсти

Кабинетът ще си върши работата спокойно и на високи обороти, увери той...

11 минути ago

Митрополит Григорий ще води литургията за Великден

Ще бъде използван Благодатен огън от миналата година...

20 минути ago

Синдикат: Учителите искат увеличение на заплатите

Има текучество на млади учители...

24 минути ago

БАБХ: Следете за маркировката на агнешкото и яйцата

Там са едни от най-честите нарушения преди Великден...

26 минути ago

Пуснаха под домашен арест Габриела Славова, баба й се разплака

Тя е обвинена за убийството на Пейо Пеев...

36 минути ago
image0 (9K)