НАЙ-НОВИ:

Акция “ Разобличи измамен мобилен оператор” започва старозагорка

Известната художничка Леонора Генчева пише във фейсбук профила си:

В държавата ни нищо не е наред! Икономиката крета и малкото работещи се гънат в опити да оцеляват. Ние се оказахме шушукащи мушмуроци, които попържат групово и поотделно по повод неразбориите. Вместо да извикаме силно, да се обединим, да запретнем ръкави и да опитаме да оправим нещата, едни други се дъвчем и си пречим. Не е нужно да идват отвън да ни разпарчалосат, ние се разпарчалосваме сами, защото сме алчни и продажни от простотия!
Вчера загубих цял ден, работен, за да се жалвам от некоректен мобилен оператор. Оказа се, че всички с които споделих събитието са парнати от подобна ситуация, но за да си спестят нерви и време са платили и са замълчали. Аз обаче имам доста задължения, които са ми важни, които са си мои и за които съм отговорна, за да съм безразлична към некоректници! Затова зарязах работата си и се разписах на жалби, молби и заявления. Ще ги монтирам на дувара си и всички, които са парнати и искат да получат справедливо отношение от страна на мобилните оператори, могат да се включат в акцията ми “ Разобличи измамен мобилен оператор”
Признавам си, че тръгнах да се жалвам, едва когато бях прецакана от другите мобилни оператори и сега, понеже няма накъде, ей ме на, запецнах да търся справедливо решение на тоз проблем

А ето и първите коментари към започващата акция:

Антон Керчев М- Тел са толкова „коректни“ че преди няколко години се отказах от услугите им.Струваше ми около 500 лв.Не помня точната цифра.

Tihomir Vasilev Има пари в тая работа…защо не си поискаш някакво обезщетенийце? Мобилната версия на ЗАРАТА - ТУК

  Маргарита Русева хахахахаха Само нерви и от „умрял писмо“
Tihomir Vasilev Не е то точно така.Навремето един приятел, уморен от високите си сметки, отиде при един нотариус и запечатаха сим картата му в един плик.Нотариусът я пази един месец, за да е сигурно, че няма номерът няма да се ползва. И когато от М-тел пак му изпратиха поредната сметка, той ги закова с доказателства и му плащаха нещо, трябва да го попитам колко.
 Sandra Bojkova Мен така ме ужилиха Виваком със стационарен телефон. Имах запазени документи от преди три години, всичко е точно при мен, след жалбите получих три различни отговора и най-накрая се предадох. Предпочетох да платя, да ми разпишат един документ, че вече нищо не дължа към тях и се отказах да се разправям. Нервите са ми по-ценни от парите, но очевидно такава им е тактиката.

Най-нови