Любопитно

Алекс Сърчаджиева: Филип Трифонов беше мой кръстник

Актрисата и водеща Александра Сърчаджиева каза: „Никога не си правя равносметки, не пиша дълбоко сърцераздирателни неща“

Радвам се, че получих тази покана, за мен беше изключително удоволствие, защото и моят път като водещ започна от БНТ. Беше много приятно за мен, много емоционално, носталгично, но и се забавлявах страшно много“, сподели Александра в „Денят започва с Георги Любенов“ . „Обадиха ми се и хора от чужбина. Това се оказа много хубава и достойна програма. Забавлявах се изключително много.

Тя сподели и за отношенията си с другия водещ на програмата Руслан Мъйнов. Няма нищо странно те двамата да са на една сцена, защото винаги са били в добри отношения.

„Цялата жълта преса започна да се занимава с нас доста преди да се излъчи новогодишната програма. Аз не виждам какво странно има Александра и Руслан да бъдат заедно на една сцена, това не е нещо невиждано и нечувано, това са нормални неща, ние сме в прекрасни, чудесни взаимоотношения и това е било винаги. Никога не сме прекъсвали контакт или да сме били в някакви сложни взаимоотношения. Ние сме приятели и аз много обичам Руслан“, каза още актрисата.

„В очите на София има сълзи, има болка, с която това дете ще живее цял живот. Болка, която не мога да отнема и колкото и да се старая да заместя баща й, няма как да се случи, защото не съм Иван. Те бяха много свързани. В тяхната връзка, аз никога не съм съществувала. Тя обожава баща си. Дойде Нова година и в 12 часа тя плака за него. И така ще й мине животът”, сподели актрисата, едва сдържайки сълзите си. „Човек никога не може да се справи сам. Преди 2 години се справих благодарение на мои приятели. Ако не бяха хората, които застанаха с толкова любов и желание да ме измъкнат, най-вероятно нямаше да мога да се справя”, признава Алекс.

„Няма как да не мисля за загубите на хора в моя живот, защото това са хора, които безкрайно много обичам – и Пепа, и Иван. На 6 януари почина Филип Трифонов, който е мой кръстник…”, каза още тя.

„Болката и тъгата винаги носят малко мъдрост, защото, като минеш през такива неща, си даваш сметка колко по-важни неща има, на които не обръщаме внимание. Защо човек трябва да мине през болка и мъка, за да осъзнае такива неща? Не зная“, добави Александра.

„Написах нещо във Фейсбук, може би подсъзнателно търся някаква комуникация с него. Така го почувствах. Не съм запомнила това, което съм написала. Не искам да натоварвам хората, всички са загубили близки. Болката е моя, той много ми липсва и винаги ще ми липсва. Това, което беше между нас, беше като приказка, като роман“, каза Александра.

Румяна Иванова

Аз мога

Share
Published by
Румяна Иванова

Recent Posts

Камбаните бият, Христос Воскресе! Великден е

Премиер, министри и без президента на светата литургия...

19 минути ago

Реал Мадрид е цар на Испания за 36-ти път

Барселона загуби от Жирона с 4:2...

6 часа ago

Убиха 41-годишен мъж в Солун

Полицията издирва трима души...

7 часа ago

Проф. Иво Петров: Изживяваме един катаклизъм, от който не знам дали ще се измъкнем

Според него страната ни не върви в правилната посока...

8 часа ago

Реал Мадрид надви Кадис с 3:0, все по-близо е до титлата

"Белият балет" чака издънка от Барселона...

8 часа ago

Църквата в навечерието на Възкресение: Светлината и животът тържествуват властно

Врачанският митрполит Григорий отправи синодално пасхално послание...

8 часа ago
image0 (9K)